Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najkrajšia Slovenka ohurovala prsiami, Skoncová róbou za 10 tisíc eur!

Soňa Skoncová (vľavo) sa na párty predviedla v exkluzívnej róbe. Barbora Franeková pútala pozornosť odvážnymi šatami. Zobraziť galériu (26)
Soňa Skoncová (vľavo) sa na párty predviedla v exkluzívnej róbe. Barbora Franeková pútala pozornosť odvážnymi šatami.

BRATISLAVA – Vo veľkom štýle! V hlavnom meste sa konala exkluzívna párty, ktorú usporiadala Fashion TV na čele so šéfkou televízie Gabrielou Drobovou (38). Blondínka pozvala na luxusný večierok viacero VIP hostí. Tí si okrem exkluzívneho šampanského a vyberaných jedál prišli na svoje aj pri pohľade na známe slovenské krásky. Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (24) totiž ohurovala prítomných odvážnymi šatami z priesvitnej látky, modelka a moderátorka Soňa Skoncová (25) zas róbou za viac než 10 tisíc eur.

Spojenie luxusu a krásy! Presne v takomto duchu sa niesol druhý ročník Sparkling Winter Party, ktorá sa pred pár dňami konala v priestoroch Erdödyho paláca v Zoya galérii. Priestor vyzdobený umeleckými dielami v hodnote tisícok eur dodával podujatiu punc exkluzivity. Pre hostí boli pripravené vyberané špeciality.  

Na párty sa vypilo zhruba 100 fliaš šampanského. Cena najdrahšieho z nich bola približne 320 eur. „Menu bolo vytvorené zo špeciálnych chuťoviek, ktoré sa hodia k šampanskému. Podávali sa napríklad krevety, chobotnica, kaviár, či tatarák s hľuzovkou,“ prezradila nám riaditeľka televízie Gabriela Drobová, ktorá na luxusnú párty pozvala zhruba 100 VIP hostí. Jej pozvanie prijali aj manželia Lelkesovci, Zora Czoborová, Elena Podzámska s Matejom Chrenom a mnohí ďalší z podnikateľskej a kultúrno-spoločenskej oblasti. 

„Veľmi ma teší, že hostia sa cítili príjemne a že sa im páčilo. Ocenili atmosféru aj program,“ neskrývala svoju spokojnosť Gabriela. „Na ďalší deň som od mnohých dostala veľmi veľa pozitívnych sms správ a telefonátov, čo mi urobilo obrovskú radosť,“ dodala blondínka.

Večierok bol spojený aj s módnou prehliadkou, na ktorej známe slovenské krásky predvádzali róby a topánky prestížnych módnych značiek. Azda najviac pozornosti pútali šaty, ktoré mala na sebe modelka Soňa Skoncová. Ich hodnota presahuje 10 tisíc eur.

Za zmienku stojí určite aj outfit Barbory Franekovej. Miss Slovensko z roku 2009 totiž pútala pozornosť šatami z transparentnej látky, ktoré odhaľovali jej prsia. Vďaka vyzývavému modelu a vydarenej vizáži vyzerala brunetka viac sexi než kedykoľvek predtým. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu