Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najkrajšia Slovenka išla donaha: Wau, je z nej poriadny kus!

Barbora Franeková sa pri fotení vyzliekla. Zobraziť galériu (8)
Barbora Franeková sa pri fotení vyzliekla.

BRATISLAVA - Sexi ako nikdy predtým! Bývalá víťazka súťaže Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (26) odhodila zábrany. Päť rokov po zisku korunky sa nechala nafotiť v poriadne odvážnych pózach. Kráska sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Pozrite si záber, ktorý ju zachytáva hore bez.

To je ale telíčko! Víťazka súťaže krásy z roku 2009 Barbora Franeková sa po piatich rokoch od zisku titulu rozhodla, že zo svojho tela ukáže o niečo viac ako doposiaľ. Urobila tak pre ženský mesačník Emma. V ňom sa nechala zvečniť v poriadne dráždivej polonahej póze. Sediac na pláži si odhalené prsia zakrývala iba rukami.

Ako sme sa v súvislosti so snímkou dozvedeli, až taká provokujúca pôvodne vôbec nemala byť. „Tento záber vznikol náhodou. Boli sme fotiť s Lukášom Kimličkom jeden katalóg. Dôverovala som mu, a tak sme sa troška uvoľnili. Je to podľa mňa vkusná fotka,“  povedala nám Franeková.

Zaujímalo nás, či by sa v budúcnosti odhodlala aj na odvážnejšie fotenie, prípadne na erotické akty. „To určite nie. Toto je maximum, čo som ochotná  ukázať,“ reagovala razantne modelka. Nechajme sa však prekvapiť, či si to časom predsa len nerozmyslí, a zo svojej sexi postavy neukáže ešte viac.

Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková prekvapila odhaleným záberom.
Zobraziť galériu (8)
Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková prekvapila odhaleným záberom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu