Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Paviel sa predvádzal: Na akciu dotrepal šteniatko za 1000 eur!

Psíka Paviela Rochnyaka obdivoval aj taliansky dizajnér Brian Atwood. Zobraziť galériu (11)
Psíka Paviela Rochnyaka obdivoval aj taliansky dizajnér Brian Atwood.

BRATISLAVA - Opäť šokuje! Známy celebritný kaderník Paviel Rochnyak (27) sa cez víkend objavil na fashion akcii. Aby si ho každý všimol, v rukách mu nechýbal módny doplnok v štýle známej škandalistky Paris Hilton (31). Namiesto kabelky totiž celý večer nosil na rukách malé šteniatko. Samozrejme, poriadne drahé.

Sobotňajšia akcia bola venovaná známemu talianskemu návrhárovi Brianovi Atwoodovi, ktorého topánky nosia hviezdy ako napríklad Selena Gomez, Lady Gaga či Eva Langoria. Uznávaný dizajnér prišiel do novootvoreného butiku v centre Bratislavy, kde slovenskému trhu predstavil kolekciu svojej obuvi. Pod Tatry ho pozvala šéfka FashionTV Gabriela Drobová, ktorá na podujatí samozrejme nechýbala.

Akciu si nedal ujsť ani Paviel Rochnyak. Keďže je kaderník všeobecne známy tým, že na seba rád púta pozornosť, nezostal svojej povesti nič dlžný ani počas slávnostného otvorenia. Na akciu totiž so sebou priniesol trojmesačné šteniatko. Ako nám prezradil, volá sa Bubu. Cena plemena, akým je psík, sa pohybuje okolo 1 000 €.

Nie je nám známe, či je chlpáč milovníkom módy, ale kaderník na našu otázku, prečo ho bral so sebou na fashion akciu, odpovedal: „On by plakal, keby som ho nechal doma, on je spoločenský.” Paviel si tohto spoločníka zadovážil po tom, čo sa jeho známy pes Princ stratil. „On mi ušiel, lebo vtedy, keď fenky hárali, tak mi ušiel a nikto ho nenahlásil, tak tým pádom som ho nenašiel,” zaligotali sa Rochnyakovi oči po tom, čo si spomenul na svojho nezvestného miláčika. Ja už som zvyknutý mať niekoho doma. Tým, že bývam sám, tak je nenahraditeľné mať psíka v byte, on stále na vás čaká, je to krásne,dodal jedným dychom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu