Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Poslanec Škripek má dvojníka v Simpsonovcoch: Je to divná postavička!

Branislav Škripek Zobraziť galériu (5)
Branislav Škripek (Zdroj: cynickáobluda)

Bratislava – To je podoba! Internetom sa šíri fotografia, na ktorej sa poslanec OĽaNO Branislav Škripek podobá na postavičku zo známeho kresleného seriálu Simpsonovci. Poslanec netuší o aký seriál ide, pretože televízor dlhé roky vôbec nemal. Cynickú obludu, ktorá je autorom karikatúry chcel poslať žalovať už v minulosti. Stal by sa tak druhým politikom, ktorý by žaloval vtipnú koláž.

Ako keby mu z oka vypadol. Poslanec Škripek má novú podobu. Na internete sa objavila fotografia, na ktorej ho autori prirovnali k postavičke z obľúbeného seriálu Simpsonovci. Poslanca z OĽaNO, ktorý sa prezentuje konzervatívnymi kresťanskými názormi, a prezentuje ich aj na svojich veselých kravatách, to až také vtipné neprišlo. „Gratulujem tvorcom ku kreativite,“ odkázal Škripek.

O akú postavičku ide, netuší. „Viem, že je to seriál o rodinke nejakých divných postavičiek, ale nepoznám ani jednu z nich a nevidel som ani jeden diel,“ povedal nám poslanec. Dlhé roky totiž doma nemal televízor. „Od 90tych rokov som nemal televízor, nemal som ani čas sledovať žiadne seriály,“ vysvetlil nám poslanec. „Pred pár mesiacmi som si ho už kúpil, mám asi 20, či 40 programov,“ pochválil sa Škripek. Pozerá výlučne náučné programy. „Sledujem BBC world a programy o skúmaní sveta,“ povedal nám.

Poslanec Škripek zvolil do parlamentu kravatu s náboženským podtónom
Zobraziť galériu (5)
Poslanec Škripek zvolil do parlamentu kravatu s náboženským podtónom  (Zdroj: Ján Zemiar, Topky)

Poslancovi sa zosmiešňujúce fotografie zjavne nepáčia. „Už dávnejšie sa objavila fotografia, kde som mal niekoho natiahnuť na škripec. Tá fotografia bola až vulgárna, dotklo sa ma to. Zvažujem žalobu, zatiaľ o tom diskutujeme v poslaneckom klube OĽaNO,“ povedal nám Škripek. Či podá žalobu aj za podobizeň s postavičkou Simpsonovcov ešte nevie.  

Škripek má kravát s kresťanským vzorom asi viac
Zobraziť galériu (5)
Škripek má kravát s kresťanským vzorom asi viac  (Zdroj: SITA)

Poslanec sa v problematike poburujúcich fotografií vyzná. V parlamente poukazoval na to, že v médiách sa objavuje čoraz viac erotických a vulgárnych obrázkov, ktoré by mohli negatívne vplývať na vývoj detí. Tvrdí, že je nemorálne, keď na jednej strane vyjde fotografia biskupa a na tej istej strane obnažené telá nejakých známych osobností. 

Takýmto plagátom bojuje Škripek proti erotike v médiách
Zobraziť galériu (5)
Takýmto plagátom bojuje Škripek proti erotike v médiách  (Zdroj: Ján Zemiar, Topky)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu