Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ako vyrážková princezná: Koho dcéra kašle na pleť aj problémy s akné?

Nie každá prominentná dcéra sa môže pochváliť prirodzenou krásou. Zobraziť galériu (3)
Nie každá prominentná dcéra sa môže pochváliť prirodzenou krásou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prirodzenosť sa vždy nevypláca! O dcérach osobností šoubiznisu zvyčajne platí, že zdedia obdivuhodnú genetickú výbavu. V Hollywoode sa však pohybujú aj výnimky, ktoré o svoj zovňajšok príliš nedbajú. A to aj napriek tomu, že sa samy snažia preraziť pred kamerami. Ktorá slečinka má tvár posiatu vyrážkami?

Bez mejkapu ani na krok! Tohto nepísaného pravidla sa v Mekke americkej kinematografie držia dámy v každom veku, ktoré majú zálusk na kariéru áčkovej hviezdy. Francesca Eastwood sa však pravdepodobne viac ako na vlastný imidž spolieha na priezvisko slávnejšieho otca Clinta (82). Paparazzi ju totiž tento týždeň zachytili tak, ako by si to jej kolegyne neželali ani vo sne.

S neupraveným zovňajškom 19-ročná blondínka nedávno opúšťala brány vychyteného losangelského hotela. Rozstrapatené vlasy a nenalíčená tvár nasvedčovala tomu, že Francesca mala pred odchodom z domu naozaj naponáhlo. Do očí bijúce vyrážky však môžu byť dôkazom aj toho, že svojej pleti nevenuje nijakú špeciálnu starostlivosť.

Hoci Eastwoodova dcéra medzi top krásky zatiaľ nepatrí, hladiny šoubiznisu sa jej podarilo rozvíriť viackrát. Naposledy vyvolala rozruch v spolupráci so svojím milencom a celebritným fotografom v jednom – Tylerom Shieldsom. V mene umeleckého dojmu pred objektívom spoločnými silami znehodnotili a zapálili kabelku exkluzívnej značky v hodnote 10 tisíc dolárov. Samozrejmosťou je ich účinkovanie vo vlastnej reality šou, ktorú pod názvom Mrs. Eastwood & Company vysiela kanál E!.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu