Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krásna a úspešná modelka odhalila pravú tvár: Je posiata hnisavým akné!

Cassandra Bankson má bez mejkapu pleť posiatu zapálenými vyrážkami. Zobraziť galériu (6)
Cassandra Bankson má bez mejkapu pleť posiatu zapálenými vyrážkami. (Zdroj: Facebook, YouTube)

NEW YORK – Mejkap dokáže hotové zázraky! Na vlastnej koži sa o tom každý deň presviedča tínedžerka Cassandra Bankson, ktorá od veku 14-ich rokov zápasí s hnisavými vyrážkami nielen na tvári, ale aj na tele. Napriek tomuto hendikepu sa však presadila v modelingu a prepracovala sa na svetové mólo.

Bez líčidiel by si ani neškrtla! Vyrážky sú nočnou morou každej dospievajúcej slečny bez ohľadu na to, či sa chce pretlačiť do šoubiznisu alebo nie. Cassandra Bankson však pozbierala odvahu a so svojím problémom sa zverila celému svetu. Keď pridala návod, ako svoje odpudivé pupence na tvári, na krku, v dekolte a na chrbte prekryť, spustila medzi internetovými užívateľmi hotový ošiaľ.

Len 19-ročná brunetka sa bez zábran postavila pred kameru a rovesníkom s podobným problémom ukázala, ako červené fľaky s vyrážkami zamaskovať. Video, v ktorom má Cassandra slzy na krajíčku, si na serveri YouTube pozrelo viac než 40 miliónov ľudí. Neušlo však pozornosti modelingových agentúr, vďaka čomu sa školáčka momentálne pohybuje medzi vychytenými hviezdami a má našliapnuté na slušne rozbiehajúcu sa kariéru.

Aj keď Cassandru pohľad do zrkadla po prebudení stále desí, postupne sa so svojím problémom vyrovnáva. Najväčším pomocníkom sú jej exkluzívne kontrakty na reklamné kampane amerických značiek ako Bebe či Range Rover. Tým najdôležitejším doterajším úspechom sa však stala jej účasť na newyorskom Týždni módy, kde predvádzala modely odevnej značky Boy Meets Girl. „Možnosť byť tu na Týždni módy je ako splnený sen. Som úplne iný človek, ako som bola kedysi. Teraz som oveľa sebavedomejšia,“ netajila svoje nadšenie v rozhovore pre denník New York Post.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu