Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slávna dvojička Mary-Kate Olsen ulovila Sarkozyho: Vyzerá ako jeho dcéra!

Mary-Kate Olsen s milencom Olivierom Sarkozym a jeho dcérou. Zobraziť galériu (11)
Mary-Kate Olsen s milencom Olivierom Sarkozym a jeho dcérou. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Rúbe poriadne vysoko! Niekdajšia televízna hviezda Mary-Kate Olsen (26) sa už zopár týždňov ukazuje v spoločnosti so svojím prominentným objavom. Tým je brat bývalého francúzskeho prezidenta Olivier Sarkozy (42). Bok po boku však už na prvý pohľad pripomínajú poriadne rozpačitú „rodinku“.

Tá si ale vie vybrať! Hoci Mary-Kate Olsen sme viac ako dva roky vídavali na verejnosti bez partnera, dnes je situácia celkom iná. Jej srdce si získal o 16 rokov starší brat Nicolasa Sarkozyho. Ich vekový rozdiel však už na prvý pohľad vyznieva naozaj komicky. Drobná a neuveriteľne štíhla módna návrhárka sa totiž nápadne podobá na Olivierovu mladučkú dcéru.

Bizarná rodinná idylka – aj tak by sa dalo vystihnúť trio, ktoré si tento týždeň vyrazilo na spoločnú prechádzku do newyorských ulíc. Zrelý štyridsiatnik si totiž obe svoje lásky držal okolo pliec. Mary-Kate síce stihla počas telefonátu vyfajčiť cigaretu, inak však pôsobila ako verná kópia Olivierovej maloletej dcéry. Dievčatá sú približne rovnako vysoké, mali podobný outfit a spájali ich aj farebné tenisky.

Vzťah investičného bankára sa nepozdáva najmä jeho bývalej manželke Charlotte Bernard, s ktorou sa rozviedol v roku 2010. Tá toto spojenie označila za grotesku. Zdroj z jej okolia navyše magazínu National Enquirer potvrdil, že Charlotte má americkú hviezdičku poriadne v zuboch: „Charlotte určite nechce, aby sa jej deti stýkali s Mary-Kate. Jej minulosť je plná divokého žúrovania a alkoholických orgií.“ Polovica zo známych „Olseniek“ však svoju lásku berie vážne. Už si stihla aj zmeniť odtieň vlasov z blond na hnedú, aby pôsobila vyspelejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu