Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Strápnená Kim Kardashian: Úzke šaty odhalili sťahujúce bombarďáky!

Kim Kardashian pod priehľadnými šatami ukázala aj to, čo malo ostať skryté. Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian pod priehľadnými šatami ukázala aj to, čo malo ostať skryté. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Obliny má pod kontrolou! Aj keď sa Kim Kardashian (31) pýši postavičkou presýpacích hodín, istá si ňou rozhodne nie je. Dôkazom môže byť jej nešťastný outfit, ktorým opäť šliapla poriadne vedľa. Spod priehľadnej róby od vychytenej návrhárky jej vykúkala sťahujúca bielizeň.

Dokonalé krivky? Ako sa to vezme! Hoci televíznej hviezdičke osí driek a ženské boky závidí väčšina amerických žien, ich formovanie dá naozaj zabrať. Nielen čo sa týka tvrdej driny v posilňovni, ale aj výberu vhodných šiat. Na jazdu parížskymi ulicami sa Kim Kardashian síce vyfintila štýlovo, no detailmi sklamala na plnej čiare.

O nelichotivý moment sa tmavovláska samej sebe postarala, keď nastupovala do milencovho auta. Zvolila totiž bodkované šaty od Stelly McCartney, ktoré sú medzi dámami zo šoubiznisu mimoriadne obľúbené. Na bočnej strane majú priehľadné vsadenie formujúce postavu. Rafinovaný prvok však Kim celkom zbabrala. Obliekla si béžové body, ktoré bolo vidieť aj z úctyhodnej vzdialenosti. Po rovnakom modeli v minulosti siahla, napríklad, Kate Winslet. Tá sa však zaobišla bez akejkoľvek bielizne a pôsobila úchvatne.

Kanye West svoju milenku previezol v bielom Lamborghini v hodnote okolo 300 tisíc eur, ktoré od nej dostal ako darček k 35. narodeninám. Práve ich vekový rozdiel pritom Kim najviac imponuje. „Vždy som randila s o päť rokov mladšími. Všetko bolo úplne iné a teraz zbožňujem, že som s niekým, kto je o pár rokov starší,“ prezradila oblá celebrita v interview s Oprah Winfrey. Ktovie však, ako dlho jej takáto radosť zo zmeny vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu