Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Botoxová prvá dáma: Carla Bruni sa za 4 roky zmenila na nepoznanie!

Carla Bruni pred štyrmi rokmi a dnes Zobraziť galériu (9)
Carla Bruni pred štyrmi rokmi a dnes (Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Jej niekdajšia krása je fuč! Keď si francúzsky prezident Nicolas Sarközy (57) pred štyrmi rokmi bral niekdajšiu modelku, po svojom boku si viedol štyridsiatničku v najlepšej forme. Počas jeho mandátu však Carla Bruni (44) podľahla láske k botoxu. Dnes kvôli svojej posadnutosti ledva hýbe mimickými svalmi na tvári.

Prehnala to! Skrášľovacie zákroky u známych žien v zrelom veku nie sú ničím výnimočným. Len máloktoré z nich však vedia odhadnúť tú správnu mieru. Tento nelichotivý fakt sa týka tiež prvej dámy Francúzska, ktorá svojho manžela podporovala počas víkendových volieb. Úsmevy síce rozdávala na všetky strany, pôsobila však umelo a nanajvýš neprirodzene.

Fotky zamrznutej a spuchnutej Carlinej tváre obleteli svet už pred dvomi rokmi. Výsmech, akého sa za zovňajšok na krajských voľbách dočkala, ju však zrejme nepoučil. S aplikáciami klobásového jedu neprestala, na čom sa zhodli viacerí odborníci. Usúdili tak na základe čerstvých záberov, kde dominujú jej mačacie oči a príliš napnutá pleť.

„Vyzerá ako Wildensteinova nevesta,“ citoval britský denník Daily Mail jedného z očitých svedkov. Nelichotivé prirovnanie sa pritom vzťahuje na 71-ročnú veteránku plastickej chirurgie Jocelyn Wildenstein. Od nej má Carla síce ešte ďaleko, ak však botoxu holdovať neprestane, mohla by na staré kolená dopadnúť rovnako. „Carla sa sotva podobá na oslnivú mladú ženu, s ktorou sa Sarközy oženil v roku 2008. Má na sebe priveľa botoxu, preto má ten prekvapený výraz,“ vysvetlil renomovaný dermatológ doktor Ben Behnam v spomínanom denníku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu