Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bábätko vyhlásili za mŕtve: Potom otvorili rakvu a ono ožilo!

Milagros sa darí dobre Zobraziť galériu (2)
Milagros sa darí dobre (Zdroj: news.sky.com)

BUENOS AIRES - Analia Bouterová z Argentíny predčasne porodila dievčatko, ktoré však lekári vyhlásili za mŕtve. Keď sa s dcérkou išli rodičia naposledy rozlúčiť, od šťastia skoro odpadli. Dieťaťko totiž po dvanástich hodinách v rakve našli živé.

Argentínčanka priviedla na svet svojho piateho potomka, keď bola ešte len v šiestom mesiaci tehotenstva. Lekári jej následne oznámili krutú správu, že jej dieťa je mŕtve. Nemocnica vzápätí vystavila úmrtný list.

Matka išla dať neskôr svojej dcérke posledné zbohom. Keď v márnici spolu s manželom začula zvuky, ktoré pripomínali detský plač, myslela si, že má halucinácie.

"Počas pôrodu som bola v narkóze, takže si toho veľa nepamätám. Dieťa mi nikdy neukázali," povedala pre Analia pre miestnu televíziu. "Zhlboka som sa nadýchol a zložil veko od rakvy. Moja žena sa na telo pozrela ako prvá. Keď odkrývala tvár, počula prvé zafňukanie. Potom sme zbadali, že bábätko sa hýbe. Vyzeralo, akoby sa prebúdzalo," dodal manžel Fabian Vernon.

Dcéru pomenovali Luz Milagros, čo znamená Svetlo zázraku. Momentálne je v starostlivosti lekárov a údajne sa jej darí dobre. Rodičia ani lekári nechápu, ako mohla prežiť pol dňa v takom chlade. Námestník ministra zdravotníctva provincie Chaco vyhlásil, že úrady okolnosti incidentu vyšetrujú. Informoval o tom portál Novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu