Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žene (†29) sa narodilo mŕtve dieťa, o päť hodín zomrela od žiaľu!

Cliftovci v časoch, keď ešte boli šťastní
Cliftovci v časoch, keď ešte boli šťastní (Zdroj: Facebook)

WOLVERHAMPTON - Brit Darren Clift (41) prežíva v týchto dňoch dvojnásobnú tragédiu. Nielenže sa mu narodilo mŕtve dieťa, ale prišiel aj o svoju manželku. Tá sa totiž nedokázala so stratou vyrovnať a krátko po tom zomrela.

Lindsay Cliftová (†29) mala minulý mesiac porodiť dievčatko. Dvanásť dní však prenášala a keď nezakročili lekári, rozhodla sa ísť do nemocnice sama. Tam jej umelo vyvolali pôrod, ale na veľký žiaľ oboch rodičov sa Katy May narodila mŕtva.

Potom prišla ďalšia rana. Mladá žena zrazu, držiac ešte stále svoju nebohú dcérku v náručí, omdlela. Napriek zúfalej snahe lekárov oživiť ju vedomie už nenadobudla a o päť hodín neskôr umrela aj ona. Podľa Darrena nedokázala uniesť obrovský smútok a pobrala sa za Katy May, aby sa o ňu na druhom svete starala.

"Malo to byť naše prvé dieťatko. Lindsay sa ho nevedela dočkať. Keď sa narodilo mŕtve, zlomilo ju to. Zabila ju bolesť, ktorú pociťovala vo svojom srdci," povedal vdovec. Oficiálna príčina smrti prvorodičky ešte stále nie je známa.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu