Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Školáčka (†11) ležala nahá v garáži: V kaluži krvi a na pokraji smrti!

Miesto činu Zobraziť galériu (4)
Miesto činu (Zdroj: bild.de)

EMDEN - Brutálna vražda otriasla nemeckým mestom Emden. Školáčku Lenu (†11) tam niekto zavraždil kvôli sexu. Jej polonahé telo našli v kaluži krvi na parkovisku pár metrov od domu jej rodičov. Naposledy ju videli, ako ide do kina s kamarátom. Teraz po ňom pátra polícia.

Mladú dievčinu v osudný deň videli, ako na prechádzke s priateľom kŕmia v parku neďaleko mestských hradieb kačice na rieke Ems. Mali vraj namierené do kina. Potom však školáčka zmizla. Našli ju až po niekoľkých hodinách v krytých garážach neďaleko domu, kde bývala. Bohužiaľ už bola na pokraji smrti. Pokusy o oživenie, ani prevoz do nemocnice nepomohli, Lena svojim zraneniam podľahla. Príčinu úmrtia vyšetrovatelia nezverejnili, oznámili ale motív hrozného činu - šlo o vraždu spojenú so sexuálnym násilím.

"Trestný čin bol sexuálne motivovaný," potvrdil denníku Bild šéf kriminálky Werner Brandt. Polícia ihneď začala pátranie po mladíkovi, s ktorým obeť trávila posledné chvíle svojho života. Kriminalisti veria, že im v pátraní pomôžu zábery priemyselných kamier v parku a z parkoviska.

Lena ešte len pred týždňom oslávila 11. narodeniny - spolu so svojimi rodičmi a mladším bratom Justinom, ktorí sú z vraždy zdrvení. Sústrasť im vyjadrili tisícky ľudí po celej krajine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu