Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Beštiálna vražda mladej školáčky: Takto vrah odchádza z miesta činu!

Údajný vrah jedenásťročnej Leny Zobraziť galériu (2)
Údajný vrah jedenásťročnej Leny (Zdroj: bild.de)

EMDEN - Nemecká polícia oznámila, že identifikovala a následne zatkla muža, ktorý je podozrivý zo sexuálne motivovanej vraždy jedenásťročnej Leny. Dievčina sa v osudný deň vydala s neznámym mladíkom do kina. Neskôr ju našli polovyzlečenú v kaluži krvi v zastrešenom parkovisku neďaleko domu jej rodičov.

Brutálna vražda školáčky otriasla celým Nemeckom, najmä však mestom Emden. Vrah sa dal totiž na útek a miestni sa báli, že by mohol udrieť znovu a zabiť ďalšie dieťa. "Kým nebude Lenin vrah chytený, svojho syna v žiadnom prípade nenechám hrať sa vonku samotného," povedala jedna z obyvateliek 50-tisícového mesta Katrin B. (28).
 
Podľa najnovších informácií sa polícii podarilo podozrivého muža dolapiť a v súčasnosti ho vypočúva. "Chceme to prešetriť v pokoji, viac k tomu preto dnes nemôžem povedať," uviedol nie príliš zhovorčivý policajný hovorca.

Údajného vraha v čiernom oblečení a s kapucňou na hlave zachytili bezpečnostné kamery, jeho tvár je ale značne rozmazaná. Nikam sa neponáhľa, obozretne sa rozhliada, zrejme aby nevznikol dojem, že uteká z miesta hrozného činu.Po zverejnení nahrávky sa začali ozývať svedkovia, ktorým polícia sľúbila odmenu.

Beštiálna vražda mladej školáčky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bild.de)

Lenine telo našli pred niekoľkými dňami v krytých garážach, obeť bola pred smrťou sexuálne zneužitá. Jej rodičia sú teraz v opatere psychológov. Pohreb ich milovanej dcéry sa uskutoční tento týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu