Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Školáčku (†12) trafila na vybíjanej do hrude lopta, zomrela!

Leonie prišla o život počas hodiny telocviku
Leonie prišla o život počas hodiny telocviku (Zdroj: echo-news.co.uk)

BASILDON - Dvanásťročná školáčka zomrela v stredu po tom, čo ju dopoludnia na hodine telocviku trafila lopta do hrude. Presnú príčinu smrti určí až pitva.

Leonie Niceová hrala so spolužiakmi v škole vybíjanú. Pri jednej z výmien dostala loptou do hrude a vyzerala, akoby dostala záchvat. Riaditeľ školy Andy White povedal: "Leonie spadla a nemohla dýchať. Naši záchranári jej okamžite začali poskytovať prvú pomoc a zavolali sanitku, ktorá prišla v priebehu niekoľkých minút. Previezli ju do nemocnice, ale napriek všetkým snahám lekárov zomrela."

Príčina jej smrti je zatiaľ nejasná a mala by ju určiť pitva. Podľa dostupných informácií školáčke lopta zlomila rebro, ktoré jej prepichlo srdce.

Rodičia dievčaťa Kelley Elamová (31) a nevlastný otec Paul Elam (29) sa zrútili a sú v starostlivosti psychológov. Zronená z nečakanej tragédie je aj Leonina nevlastná stará mama Valerie Elamová (51). "Bolo to úžasné a milé dievčatko. Bude nám strašne chýbať. Kelley a Paul sú šialení žiaľom."

S nešťastím sa ťažko vyrovnávajú aj kamarátky a spolužiaci, medzi ktorými bola nebohá školáčka veľmi obľúbená. "Naša milovaná Leonie, dúfam, že už si s anjelmi. Stále tomu nemôžeme uveriť," zhrnula za všetkých jedna z priateliek na Twitteri. Kto dievča loptou trafil, nebolo zverejnené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu