Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šokujúce slová na súde so zdravotníkom Jaroslavom: Zabil až 60 dôchodkýň!

Jaroslav na súde
Jaroslav na súde

BRATISLAVA – Muž, ktorý dostal prezývku Anjel smrti, dnes čelil súdnemu pojednávaniu vo veci vraždy pacientky v nemocnici na Kramároch. Viacerí svedkovia pritom potvrdili, že Jaroslav Dobiáš sa im priznal aj k ďalším vraždám. Priateľke sa mal zveriť s tým, že ich bolo 45, svojmu spoluväzňovi na cele o čosi neskôr tvrdil, že ich bolo až 60. Vraždiť mal podľa nich už v Trenčíne, kde pracoval. Pokurátorka tvrdí, že za ostatné vraždy obvinený nebude, pretože nemajú na to dôkazy.

Dobiáša (29) tak čelí iba obžalobe za vraždu Ľuboslavy Sečovej († 63) z Bratislavy, ktorá zomrela vlani v nemocnici za záhadných okolností. Medzi hlavných svedkov na pojednávaní patrí bývalá priateľka obžalovaného Jana. Tá vypovedala, že Jaroslav sa jej priznal k vraždám 45 pacientok. Ďalším bol väzeň Bohuslav, ktorý strávil s Dobiášom nejaký čas v jednej cele. Ten pred súdom tvrdil, že Dobiáš sa mu priznal so zabitím 40 pacientov v Trenčíne a 20 pacientov v Bratislave.

Obžalovaný odmietol obvinenia svedkov komentovať. Jeho právnik však označil túto výpoveď za výmysel chorej mysle drogovo závislého človeka. Prokurátorka Iveta Kupčová po pojednávaní uviedla, že podozrenia z ďalších vrážd sa nepotvrdili a Dobiášovi ďalšie obvinenie nehrozí. Anjel smrti sa k ohavnému činu vraždy dôchodkyne priznal. Potvrdil, že jej podal nevhodný liek a za tento čin sa ospravedlnil. Aj keď tvrdil, že ho žena o smrť požiadala. Chcel jej údajne pomôcť z utrpenia, ktoré prežívala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu