Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Televízna anketa rozpútala ošiaľ: Prekvapivé aktuálne výsledky!

Televízna anketa rozpútala ošiaľ. Aktuálne vedú Mirka Partlová aj Vilo Rozboril. Zobraziť galériu (5)
Televízna anketa rozpútala ošiaľ. Aktuálne vedú Mirka Partlová aj Vilo Rozboril.

BRATISLAVA – Stránka telkáč.sk v spolupráci s topkami vyhlásila na Facebooku prvý ročník ankety Telkáč roka. Prostredníctvom nej môžete na sociálnej sieti podporiť svoju obľúbenú reláciu, hercov, moderátorov či reality šou. Ide o jedinú anketu, do ktorej sú zapojené všetky stanice. Hlasovanie vyvolalo hotový ošiaľ. Za pár dní je v nej už zhruba 100 tisíc hlasov. Prinášame priebežný stav výsledkov.

Hlasovanie vyvolalo poriadny rozruch! Televízna anketa Telkáč roka, ktorú pred pár dňami spustila stránka telkáč.sk v spolupráci s topkami na sociálnej sieti Facebook, naberá na obrátkach. Diváci bez váhania podporujú hlasmi svojich obľúbených moderátorov, hercov, programy a seriály. Do ankety sa v priebehu pár dní zapojili tisíce fanúšikov a hlasy neustále pribúdaju. Aktuálne je ich zhruba 100 000. Pridajte sa aj vy a zahlasujte TU! Vybrať si môžete až z 15-tich kategórií!

Popularita Telkáču roka rastie zrejme aj z toho dôvodu, že anketa je na rozdiel od iných o to dôveryhodnejšia, že diváci vidia po celý čas priebežný stav hlasovania. Majú teda možnosť nahliadnuť na jeho samotný priebeh. Aktuálne výsledky sú zatiaľ celkom prekvapivé. Napríklad v kategórii Najlepšia slovenská rosnička vedie Juraj Mokrý z Markízy. Žlto-modrá televízia má úspech aj v kategórii Najlepšie životné príbehy, kde jasne dominuje Modré z neba. Tvár tohto programu - Vilo Rozboril, sa  aktuálne drží na prvej priečke medzi moderátormi. 

V Záhorskej Bystrici majú zatiaľ z priebežných výsledkov obrovskú radosť. „Veľmi nás teší tento úspech. Vilo Rozboril patrí medzi top moderátorov a aj v rámci nezávislých reprezentatívnych prieskumov, ktoré máme k dispozícii, je radený medzi najobľúbenejších moderátorov na Slovensku. Populárna je aj jeho relácia Modré z neba, o čom svedčia jej skvelé výsledky sledovanosti,“ povedala hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská.

Ani konkurencia z Koliby však nezaostáva. Jojkári dominujú v kategóriách Najlepší slovenský televízny herec a Najlepšia slovenská televízna herečka. Najobľúbenejšími zatiaľ sú Ján Koleník a Mirka Partlová. Obaja z Paneláku. Ten víťazí aj v kategórii Najlepšie slovenské televízne seriály. „Panelák sa stal najsledovanejším seriálom. Momentálne žiadny iný seriál vysielaný na Slovensku nemá toľko divákov. Úspech v ankete, či už samotného seriálu alebo jeho predstaviteľov, nás veľmi teší. Aj Mirka Partlová aj Janko Koleník sú tváre, ktoré patria v Paneláku k tým najobľúbenejším,“ reagoval na anketu Telkáč roka hovorca televízie Joj Jozef Gogola. 

Ak ste zvedaví, komu sa darí v ostatných kategóriách, určite si kliknite na www.telkacroka.sk a hlasujte!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu