Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zmenená Studenková: Toto si vydupala v novej Ordinácii!

Zdena Studenková má v seriáli nový imidž (vľavo). Vpravo sú zábery zo starších častí Ordinácie. Zobraziť galériu (9)
Zdena Studenková má v seriáli nový imidž (vľavo). Vpravo sú zábery zo starších častí Ordinácie.

BRATISLAVA - Prekvapila! Televízia Markíza už spustila upútavky na novú sériu Ordinácie v ružovej záhrade. Nechýba v nich ani jedna z hlavných hviezd, ktorou je Zdena Studenková (57). Tá však na najnovších záberoch pôsobí úplne inak, než sú na ňu diváci zvyknutí. Topky.sk zisťovali, čo je za tým.

Bude iná! V nových častiach Ordinácie v ružovej záhrade prekvapí Zdena Studenková alias Eva Páleníková novým imidžom. Už z upútaviek na seriál je jasné, že herečka podstúpila istú zmenu. Jej vlasy pôsobia tmavšie a majú aj trochu iný zostrih, než nosí v súkromí.

Topky.sk preto zisťovali, či seriálová lekárka navštívila kaderníka alebo si pomohla inak. „Pani Studenková použila pri nakrúcaní seriálu Ordinácia v ružovej záhrade parochňu,” povedal nám PR manažér Markízy Gabriel Bocko. Viac však televízia k novinkám okolo blondínkinej postavy prezradiť nechcela.

Nám sa ale podarilo zistiť, že vôbec nešlo o zámer scenáristov. Eva Páleníková našťastie neprekoná nijakú vážnu chorobu, ktorá by vyžadovala nosenie parochne. Išlo čisto len o rozmar herečky. „Vymyslela si to samotná Studenková,” prezradil náš zdroj. Ako dlho sa jej bude chcieť umelé vlasy nosiť, uvidíte v Ordinácii v ružovej záhrade, ktorá na Markíze odštartuje už budúci utorok.

Tip: Pozrite si novú Ordináciu na Markíze. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu