Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Dočolomanského neter herečkou: Pozrite, kde skúša šťastie!

Michal Dočolomanský a jeho neter Eva. Zobraziť galériu (4)
Michal Dočolomanský a jeho neter Eva.

BRATISLAVA – Herectvo má v krvi! Už zajtra večer sa na televízne obrazovky vráti markizácky seriál Ordinácia v ružovej záhrade. Jeho tvorcovia sľubujú nielen viac akčnosti, ale aj nové neopozerané tváre. Hneď v úvodnej časti sa napríklad objaví neter legendárneho herca Michala Dočolomanského († 66) – Eva (37).

V strýkových šľapajach! Herečka Eva Dočolomanská sa venuje hlavne dabingu, nedávno si ale odskočila aj do seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Televíznych divákov tak bude môcť presvedčiť o tom, že čo-to z hereckého talentu svojho príbuzného Michala Dočolomanského zdedila aj ona.

Podľa našich informácií stvárni Eva epizódnu postavu, ktorá dostane priestor vo viacerých častiach. V seriáli z nemocničného prostredia účinkuje v úlohe tehotnej ženy, ktorá začne rodiť za  dramatických okolností. „Išlo o dosť emocionálne scény, čo bolo pre mňa ako herečku veľmi zaujímavé,“ povedala k tomu Dočolomanská. Chcete vedieť, ako to napokon zvládla? Nenechajte si ujsť štart novej série Ordinácie v ružovej záhrade už zajtra večer na Markíze.  

Kto je Eva Dočolomanská

Ide o dcéru Michalovho brata Dušana, ktorý je vojakom z povolania. Eva však rovnako ako jej strýko zabrúsila do umeleckej oblasti a stala sa herečkou, jej brat Viliam je zase režisérom. Po skončení školy však mala Dočolomanská trochu problém uplatniť sa. Účinkovala v niekoľkých televíznych filmoch a venovala sa aj dabingu. Neskôr sa odsťahovala do Írska.

Tip: Pozrite si Ordináciu na Markíze. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu