Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollárov škandál pred plesom: Odpratal Heringhovú a... radovánky s inou!

Boris Kollár trávil dovolenku na Donovaloch až do pondelka s Andreou Heringhovou (vpravo). V deň jej odchodu prišla za podnikateľom Barbora Richterová (v strede). Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár trávil dovolenku na Donovaloch až do pondelka s Andreou Heringhovou (vpravo). V deň jej odchodu prišla za podnikateľom Barbora Richterová (v strede).

DONOVALY – Zdá sa, že aj rok 2012 sa bude u Borisa Kollára (46) točiť najmä okolo žien! Do pondelka si totiž podnikateľ vychutnával hory s Andreou Heringhovou (31), no ešte v deň jej odchodu dorazila do záletníkovho sídla Barbora Richterová (22). Aby toho nebolo málo, sobotňajší večer si užije na Plese v opere s bývalou playmate.

Ako sme na topkách informovali tesne po Vianociach, známy podnikateľ trávil najpokojnejšie sviatky roka v spoločnosti Andrey Heringhovej a svojich ratolestí. Atmosféru oddychu si potom spolu s tmavovláskou užíval aj počas Silvestra na Donovaloch.

Na horách sa zdržoval s bývalou playmate až do tohto pondelka. Hneď v úvode týždňa však odišla do Bratislavy. Zrejme sa chce čo najlepšie pripraviť na sobotňajší Ples v opere, kam sa chystá spolu s Borisom. Je však otázne, či jej počas slávnostného večera nebude robiť vrásky na čele fakt, že len čo za sebou v pondelok zavrela dvere, prišla za Kollárom bývalá športovkyňa Barbora Richterová. „Som na Donovaloch so synom Arturom, Borisom, jeho deťmi a s kamarátkami. Viac sa však vyjadrovať nebudem,“ povedala nám krásna plavovláska.

Topky.sk sa spojili aj s Heringhovou. Zaujímalo nás, či vie, že Boris dovolenkuje s inou ženou a či tento fakt nič nemení na jej odhodlaní ísť s ním na pompézny bál. „Neprekvapuje ma to. Už stokrát som povedala, že s Borisom pár netvoríme. Poprosil ma, aby som mu na Plese v opere robila spoločnosť. Zostali sme kamaráti, no v prvom rade sme rodičia našej dcéry, prízvukovala a jedným dychom dodala: „Môže si robiť, čo chce. Je prirodzené, že sa stretáva aj s ostatnými matkami svojich detí.“

Zdá sa teda, že Heringhová si z Kollárových románikov ťažkú hlavu nerobí. Ktovie však, či ju to vnútorne predsa len neškrie. Veď ktorá žena by tolerovala takéto excesy? Alebo sú náplasťou za výstrelky tohto typu hriešne drahé šaty, ktoré Andrei kúpil Boris na Ples v opere?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu