Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Druhá svadba Doroty Nvotovej: Vieme podrobnosti!

Dorota Nvotová so svojím priateľom Jonnym Rowettom. Zobraziť galériu (3)
Dorota Nvotová so svojím priateľom Jonnym Rowettom.

BRATISLAVA – Plánuje svadbu! Herečka a aktuálne aj spisovateľka Dorota Nvotová (29) prežíva v súčasnosti jedno z najkrajších období svojho života. Anglický priateľ Jonny ju totiž v deň jej narodenín požiadal o ruku. Partnerke dal najkrajší darček - snubný prsteň. Dcéra zosnulého hudobníka Jara Filipa († 51) tak do manželstva vstúpi už po druhýkrát!

V živote Doroty Nvotovej sa chystajú veľké zmeny. Po troch rokoch od rozvodu s hudobníkom Miroslavom Láberom alias Whiskym sa rozhodla, že opäť vstúpi do manželstva. Zistili sme, že už čoskoro si spoločne s priateľom Jonnym povedia svoje „áno“. A tak oficiálne spečatia svoj vzťah.

Dvojica sa zasnúbila koncom októbra, presne v deň Dorotiných narodenín. „Bolo to narodeninové prekvapenie, s krabičkou, prsteňom, básničkou a všetkými anglickými džentlmenskými staromódnymi a neodolateľnými vymoženosťami,“ priblížila topkám detaily požiadania o ruku budúca nevesta.

„Bude to malá svadba pre najbližších v kamennom kostolíku v anglickom Cornwalle, kde žije Jonnyho rodina. Recepcia bude v plážovej reštaurácii pri mori," povedala k obradu Nvotová.

Párik si povie svoje áno niekedy v máji budúceho roku. Herečka sa dokonca medzi svojimi priateľmi netají tým, že intenzívne túži po rodine a bábätku. Snáď sa jej želanie už čoskoro splní.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu