Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sýtočervený rúž? Päťročná Suri Cruise sa zmachlila ako kraslica!

Päťročná Suri Cruise sa v líčení nijako neobmedzuje. Zobraziť galériu (6)
Päťročná Suri Cruise sa v líčení nijako neobmedzuje.

NEW YORK – S úpravami zovňajšku to poriadne preháňa! Zatiaľ čo väčšina dievčat v jej veku nemá o svete vizážistiky ani poňatia, Suri Cruise (5) sa bez mejkapu sotva pohne z domu. V predškolskom veku tak častokrát chodí zmaľovaná viac než dospelé hollywoodske hviezdy. Toto je už naozaj priveľa!

Dovolia jej úplne všetko! Zdá sa, že hollywoodski rodičia Tom Cruise a Katie Holmes výchovu svojej jedinej dcéry stále nemajú celkom pod kontrolou. Podpätky od najútlejšieho veku a outfity neprimerané počasiu  boli len začiatky jej odvážnych rozmarov. Suri síce ešte ani nechodí do školy, no už sa maľuje ako diva z červeného koberca!

V ruke plyšový čmeliak, no na ústach do očí bijúci rúž – s takýmto imidžom sa prominentná slečna nedávno premávala v newyorských uliciach. S ružovým klobúčikom pôsobila síce rozkošne, nad jej perami však väčšina rodičov len nechápavo krúti hlavou. Samotný mejkap ani očné tiene príliš výrazné nie sú, no rúž by sa pokojne uživil aj v kabaretnom bare. Päťročná Suri chce aspoň naoko dospieť za každú cenu!

Prečo mama Katie svoju jedinú ratolesť neusmerňuje, mnohým z jej okolia stále nie je jasné. Isté je však to, že herečka má pre dcéru viac než len obrovskú slabosť. Ako nedávno vyplynulo z jej vlastných slov, oslava narodenín nikdy netrvá len jediný deň: „Narodeniny mojej dcéry sú mojím obľúbeným obdobím v roku a tak jej venujem celý Apríl.“ Zdá sa teda, že Suri pre Katie naozaj predstavuje stred vesmíru. Nehraničí však už takáto pozornosť s posadnutosťou?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu