Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tieto zábery tajila Markíza 2 mesiace: Pozrite na Marošovú v Ordinácii!

Dve tváre Zuzany Marošovej v Ordinácii v ružovej záhrade. Zobraziť galériu (4)
Dve tváre Zuzany Marošovej v Ordinácii v ružovej záhrade.

BRATISLAVA - Je to vonku! Zuzana Marošová (29) už koncom mája zarezávala na pľaci markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade. Televízia ale doteraz nezverejnila žiadne snímky z nakrúcania. Informácie o herečkinej seriálovej postave dokonca nenájdeme ani na oficiálnych internetových stránkach seriálu. V upútavkach na novú sériu je však jej tvár dobre vidieť na viacerých záberoch.

Hviezda v utajení?! Televízia Markíza v novej sérii Ordinácie v ružovej záhrade stavila aj na kontroverznú Zuzanu Marošovú. Na topkách sme o tom informovali začiatkom júna. Jej obsadenie vyvolalo u divákov množstvo odmietavých reakcií. Búrlivé diskusie dokonca spôsobili, že sa vedenie v Záhorskej Bystrici rozhodlo herečkin profil načas stiahnuť z oficiálnej stránky seriálu.

Tým však maximálna miera utajenia Marošovej postavy neskončila. Markíza doteraz nezverejnila ani jednu fotografiu z aktuálnej série Ordinácie, na ktorej sa herečka nachádza. Výnimka nastala až v týchto dňoch. Televízia totiž začala vo svojom vysielaní promovať nové diely seriálu. A práve v upútavkach sa niekoľkokrát mihla Zuzana, ktorá stvárňuje novú posilu nemocničného tímu. Ako sme zistili, hrá sestričku Ľudmilu Vargovú z urgentného príjmu.

Topky.sk sa snažili o jej role zistiť viac. Hovorkyne Markízy Oľgy Dúbravskej sme sa napríklad spýtali na dôvod, prečo Marošová stále nie je na webe zverejnená medzi ostatnými hercami z Ordinácie. Odpovede sme zatiaľ nedostali.

Kto je Zuzana Marošová

Talentovaná mladá herečka bola na najlepšej ceste stať sa hviezdou divadiel. Zamilovala sa však do Karola Mella, ktorý bol neskôr obvinený z objednania vraždy. Navyše, namiesto muža, ktorý mal byť cieľom, zahynula jeho partnerka a syn. Napriek tomu Marošová porodila Mellovi syna Ivana Olega a rozhodla sa s ním žiť na úteku. Po zadržaní v Poľsku sa vrátila do Bratislavy a Markíza ju angažovala do svojho seriálu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu