Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nebezpečný planking: Žena si v kuchyni natĺkla ústa!

Chytiť sa rúčky sporáka nebol dobrý nápad
Chytiť sa rúčky sporáka nebol dobrý nápad (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/BRATISLAVA - Niektorí dospelí by sa konečne mohli prestať správať ako deti a zobrať rozum do hrsti predtým, ako sa buď strápnia alebo zrania. O nebezpečenstve plankingu, ale najmä hlúposti, svedčí aj nasledujúce video. Pokus ženy o udržanie sa medzi sporákom a kuchynskou linkou nedopadol práve najlepšie.

Hoci má novodobá zábavka na svedomí ľudské životy, nebráni to odvážlivcom vymýšľať si ďalšie neuveriteľné miesta, kde by mohli natiahnuť svoje telo.

Žena na videu si zvolila kuchynu za vhodný priestor, kým na vlastnej koži neokúsila, že to nebol až taký dobrý nápad. Spočiatku balansovala s nohami na drese a ruky si opierala o sporák, ale napokon sa rozhodla chytiť rúčky, čo bola chyba. Trúba sa otvorila a žena stratila rovnováhu. Nepekne si natĺka tvár a mala šťastie, že ju nezavalil aj padajúci sporák. 

Podobné príhody určite nie sú ojedinelé a často sú zdrojom pobavenia, nie všetky však musia skončiť happyendom.

Nevydarený planking

Podstatou plankingu (z anglického plank - doska) je položiť sa rovno ako doska tvárou dole na nejaké nezvyčajné alebo nebezpečné miesto a fotografiu na dôkaz umiestniť na niektorú zo sociálnych sietí. V máji tohto roku sa pri ňom zabil mladý Austrálčan, ktorý spadol z balkóna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu