Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tajná svadba Anety Pariškovej: Vydala sa za Kanaďana Marka!

Aneta Parišková a Mark Sedlmair sa tajne zobrali v piatok. Moderátorka mala na sebe šaty z požičovne. Zobraziť galériu (11)
Aneta Parišková a Mark Sedlmair sa tajne zobrali v piatok. Moderátorka mala na sebe šaty z požičovne. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Svadobná horúčka pokračuje! Moderátorka TV JOJ Aneta Parišková (38) so svojim kanadským priateľom Markom Sedlmairom (31) verejnosť prekvapili tajným sobášom, ktorý sa konal v piatok v Bratislave.

Najprv tehotenstvo, potom svadba! Pár je spolu síce len od jesene 2010, stihol však viac, ako niektoré iné za celé roky. Už v auguste by Aneta mala porodiť svojho druhé syna. Danielko (3), ktorého má s prvým manželom Davidom Dočekalom, tak bude mať mladšieho bračeka.

Správy o malej svadbe, ktorá prebehla v piatok o 11:00 v Bratislave na úrade, topkám potvrdila aj moderátorka: ,,Keď sa do mňa Mark zamiloval, vyhlásil, že si ma vezme za manželku hneď, ako to bude možné. Nuž, oženil sa so mnou hneď, ako to bolo možné."

Keďže je Aneta vo vyššom štádiu tehotenstva, zvedaví sme boli aj na výber jej svadobných šiat. ,,Tie som mala požičané od Majky Andrašovanovej. Pri mojej terajšej veľkosti som ale na výber príliš nemala," prezradila s úsmevom. O to šťastnejšia je moderátorka z krásnych obrúčok, ktoré vyberali s Markom spoločne počas minulého týždňa v Bratislave. Na veľkú oslavu si však bude pár musieť ešte chvíľu počkať. Hostinu plánujú až po narodení dieťaťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu