Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neuveriteľné: Z tučnej Kirstie Alley je dáma – štíhla a šik!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (6)
Kirstie Alley (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Tak skvele nevyzerala už poriadne dlho! Aj keď niektorí kritici boli k tanečnej horúčke Kirstie Alley (60) viac ako skeptickí, tvrdá drina sa jej nakoniec vyplatila. Aj po skončení súťaže si totiž postavu udržiava, ako sa patrí. Hrošia váha je preč – na rade je elegancia a štýl!

Tá premena je ohromujúca! Hoci v prípade večne diétujúcej hviezdy sa zdalo, že už nikdy neschudne, nakoniec šokovala celý svet. Vďaka tancu v šou Dancing With The Stars totiž dosiahla dvojnásobné víťazstvo – v očiach divákov skončila na krásnom druhom mieste a schudla takmer 30 kilogramov. Úspechom sa však pre ňu nič nekončí, práve naopak. Jej ambície sú čoraz odvážnejšie!

O poznanie štíhlejšia a s neuveriteľnou iskrou! Tak sa v týchto dňoch Kirstie promenáduje v uliciach Veľkého jablka, kde okoloidúcim vyráža dych trendovými kúskami z vynoveného šatníka. Úzke šaty či legíny, na ktoré predtým ani len nepomyslela, jej teraz sadnú ako uliate. A uberajú jej nielen ďalšie kilá, ale aj desiatky rokov!

Napriek tomu, že vitálna 60-nička môže byť so svojou figúrou maximálne spokojná, dobre si uvedomuje, že stále má čo zlepšovať. A motivácia jej rozhodne nechýba. „Mojím cieľom sú šaty s pásom 56 centimetrov,“ šokovala v nedávnom rozhovore. Dodala však, že jej vysnívaná méta vôbec nie je nereálna: „Skúšala som ich a takmer som ich zapla. Bude to moja cieľová veľkosť predtým, než pôjdem na dovolenku.“ Odhodlania má herečka teda viac ako dosť. Ostáva len dúfať, že ju medzitým nedobehne jo-jo efekt!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu