Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Porotkyňa americkej Superstar: Prejedla sa marihuanových koláčikov!

Ex-porotkyne Kara DioGuardi a Paula Abdul Zobraziť galériu (7)
Ex-porotkyne Kara DioGuardi a Paula Abdul

LOS ANGELES - Skončila v nemocnici! Porotkyňa predchádzajúcej série americkej verzie šou Superstar Kara DioGuardi (40) sa priznala k netradičnému zážitku. Nevedomky zjedla šesť marihuanových koláčikov a poriadne sa nadrogovala!

Tak takouto príhodou sa nemôže pochváliť hocikto! Kara sa k svojmu drogovému excesu priznala len nedávno v televíznej šou Georga Lopeza. V čase, keď sa stala, zdieľala ubytovanie s ďalšou porotkyňou Paulou Abdul a keď v chladničke našla čokoládové koláčiky, myslela si, že sú asi jej a ponúkla sa.

„V ten večer som toho veľa nejedla. Prišla som domov a uvidela som tam tie koláčiky, tak som si dala. Nie veľa, asi šesť,“ opísala situáciu Kara. „O šesť hodín som sa zobudila a pýtala som sa „čo sa to deje?“ Zgúľala som sa z postele a stackala sa po schodoch...“ Keď po chvíli prišla záchranka, chlapík sa pri pohľade na ňu  vyjadril v zmysle: „Veď tá suka je zhulená ako prasa!“

Tým sa však jej zážitky nekončia, musela totiž stráviť tri dni v nemocnici a čakalo ju aj množstvo vysvetľovania situácie - väčšina okolia si totiž myslela, že sa nadrogovala úmyselne. Nakoniec sa však ukázalo, že koláčiky dal do mrazničky nejaký hosť na párty. Komorná ich z nej vybrala a preložila do chladničky, kde ich našla Kara. Nuž, na túto pochúťku asi tak skoro nezabudne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu