Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krutá svokra Camilla: Šíri o princeznej Catherine tehotenské klebety!

Camilla a princezná Catherine Zobraziť galériu (14)
Camilla a princezná Catherine

LONDÝN – Od vysnívanej svokry má Camilla (63) ďaleko! Pred desaťročiami trápila princeznú Dianu, teraz sa zamerala na manželku jej syna Williama (28), princeznú Catherine (29). Manželka princa Charlesa (62) o nej rozširuje nepríjemnú klebetu – princezná vraj nemôže mať deti!

Smutná pravda alebo zlomyseľné reči?! Rozprávková kráľovská svadba je za nami, Kate s Williamom sa však detí vraj tak skoro nedočkajú. Túto nepríjemnú informáciu medzi svojimi priateľmi šíri nevlastná matka princa Williama, Camilla Parker-Bowles.

„Zdravotné komplikácie z obdobia dospievania by mohli mať dopad na jej schopnosť otehotnieť,“ vyjadrila sa vraj Camilla. Toto však nie je po prvý krát, čo sa podobné tvrdenie objavilo na verejnosti. Katina schopnosť mať deti sa v médiách preberala už pred dvomi rokmi. Vtedy sa klebetilo, že Kate zo zdravotných dôvodov môže otehotnieť až keď bude mať dobre vyše tridsať rokov. Či už však princezná naozaj má alebo nemá problémy, od jej svokry je naozaj neslušné o nich debatovať s ľuďmi mimo rodiny. Zdá sa však, že Camille to žiadny problém nerobilo!

Doteraz platilo pravidlo, že nevesta, ktorá mala porodiť následníka trónu otehotnela naozaj rýchlo po svadbe. „Ak Kate neotehotnie do deviatich mesiacov po svadbe, poprie dvesto rokov britskej tradície," poznamenal Andrew Morton, pisateľ kráľovských biografií. Dúfajme, že správy o Katinom zdraví sú nepravdivé a s otehotnením nová anglická princezná nebude mať žiadny problém! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu