Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďalšia kráľovská svadba na obzore: Neposlušný Harry sa chce ženiť!

Princ Harry so svojou vyvolenou. Zobraziť galériu (18)
Princ Harry so svojou vyvolenou.

LONDÝN – Celá paráda sa možno už onedlho zopakuje! Princa Harryho (27) podľa najnovších správ bratova svadba inšpirovala natoľko, že sa chce oženiť aj on sám. A vie už aj to, ktorá kráska má byť jeho vyvolenou!

Z búrliváka spokojný tatko? Princ Harry má za sebou už pekných pár škandálov, teraz sa však podľa všetkého rozhodol sekať dobrotu. A čo iné by mu pomohlo viac ako svadba? Vybratú už má aj nevestu – nemal by ňou byť nikto iný, ako jeho dlhoročná priateľka, s ktorou už prežil aj niekoľko rozchodov, Chelsy Davy.

“Harry povedal Chelsy, že je pripravený sa s ňou navždy usadiť – aj oficiálne,” prezradil zdroj blízky mladým ľuďom. Kamaráti blondínky nikdy neboli jej vzťahom s princom veľmi nadšení, teraz však svoj názor zmenili. „Harry obdivuje Chelsy a chce aby veci fungovali. V minulosti už vytiahol aj manželstvo – zvyčajne, keď bol opitý – ale Chelsy ho vždy veľmi rýchlo zrušila,“ uviedol zdroj.

Odmietne kráľovskú rodinu? „Videla, cez čo všetko si musela prejsť Kate, koľko toho musela obetovať a povedala, že to nie je pre ňu,“ informoval človek z jej okolia. Chelsy má totiž momentálne úplne iné plány, ako sa vydávať: „Chce si udržať svoju slobodu a začať budovať kariéru.“ Uvidíme, či blondínka predsa len svoj názor nezmení – veď ponuka na manželstvo s princom nie je na stole každý deň!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu