Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tajomstvo jazvy princeznej Catherine odhalené!

Účes Kate Middleton nedávno odhalil jazvu. Jej pôvod je dnes už známy. Zobraziť galériu (8)
Účes Kate Middleton nedávno odhalil jazvu. Jej pôvod je dnes už známy. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Obdobie dospievania na nej zanechalo stopu! Aj keď Kate Middleton (29) na prvý pohľad pôsobí ako krehká dáma, pred viac než desiatkou rokov taká nebola. Dôkazom je jazva nad ľavým uchom, ktorú nedávno odhalil jej účes. Terajšia vojvodkyňa sa zranila pri kontaktnom športe!

Tajomstvo jej jazvy je odhalené! Hoci Kráľovský palác bol na vyjadrenia ohľadne jazvy manželky Princa Williama pomerne skúpy, britským médiám sa nakoniec predsa len podarilo vypátrať pravdu. Stopa po zacelenej rane, ktorú vojvodkyňa z Cambridge nechtiac ukázala na nedávnej charitatívnej večeri, pochádza ešte z jej tínedžerských čias. Kate sa zranila pri hokeji!

Princezná Catherine počas školských
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Les Wilson)

Ako uviedol hovorca kráľovskej rodiny, princezná Catherine k jazve prišla v detstve po náročnej operácii. S odvolaním sa na jej súkromie zákrok síce odmietol špecifikovať, ututlať sa ho však nepodarilo. Netrvalo dlho a jedna s Katiných kamarátok si pustila ústa na prechádzku.

„Každý vie, že Kate na škole športovala. Povedala mi, že mala pri športe nehodu,“ cituje svoj zdroj plátok Grazia. „Dostala zásah do hlavy, keď mala 14 alebo 15. Neskôr ju mama vzala do nemocnice na operáciu. Domnievam sa, že to spolu súviselo,“ píše sa ďalej vo vyjadrení. Zdá sa teda, že Kate bola ako členka dievčenského hokejového tímu naozaj priebojná. Našťastie, za ventilovanie nahromadenej energie dnes nenesie nijaké následky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu