Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Premena seriálovej hviezdičky: Z blond anjela je ryšavá diablica!

Blake Lively pred a po zmene farby vlasov Zobraziť galériu (8)
Blake Lively pred a po zmene farby vlasov (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Plné prsia zostali, na blond lokne sa vykašľala! Blake Lively (23) patrí medzi najsexi ženy z televíznej obrazovky a jej kráse neublížila ani zmena farby vlasov. Naopak, ryšavý odtieň jej skôr pridal na príťažlivosti. Aké vlasy jej pristanú viac podľa vás?!

Ryšavá - farba vášne! Pomyslela si zrejme Blake pred tým, ako sa rozhodla prijať úlohu vo filme Hick, pre ktorú zmenila aj farbu svojej hrivy. „Myslela som si, že moja postava potrebuje červené vlasy,“ prezradila Blake. Odvážnym krokom zároveň potvrdila, že jej krása rozhodne nespočíva len vo fakte, že je blondínka!

Na inú tvár v zrkadle si však ešte vždy nezvykla – a je tomu vlastne rada. „Počas hrania mi pomáha, keď sa necítim byť sama sebou. A s červenými vlasmi sa ani necítim,“ priznala herečka, hneď však dodala. „Milujem to. Cítim sa ako Ariel, malá morská víla.“

Svoj nový imidž predviedla Blake na prestížnej udalosti vyhlásení stovky najvplyvnejších ľudí podľa časopisu Time, v ktorej sa aj sama umiestnila. A nie je to jej jediné tohtoročné ocenenie. Krásku určite potešil aj fakt, že podľa obľúbenej webovej stránky pre mužov Askmen.com je tou najžiadanejšou ženou našej planéty. Predbehla aj krásky ako Miranda Kerr, Scarlett Johansson či Selita Ebanks.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu