Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lady Gaga to preháňa: Už jej z toho vypadávajú vlasy!

Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga

BERLÍN - Lady Gaga (24) prezradila svoje skrášľovacie triky. Samozrejme, aj v tejto oblasti musí byť výnimočná. A tak chodí spávať nalíčená, hoci experti na krásu pri takejto myšlienke omdlievajú. No aj popová hviezda má svoje problémové partie. Ako tvrdí, vlasy jej vypadávajú v celých chumáčoch!

Aj popová hviezda používa niektoré skrášľovacie triky pre svoj perfektný look. Ako povedala Lady Gaga v rozhovore pre americký magazín People, umýva sa mydlom zo slonovej kosti a miluje masáže nôh. A vraj spávať chodí nalíčená.

Tip na mydlo zo slonovej kosti jej dala ešte v mladosti matka Cynthia Germanotta. Nie však vždy dodržiava jej rady. Na otázku, koľkokrát do týždňa ide spať nalíčená, odpovedala: "Sedemkrát." To, čo spravidla spôsobuje vyrážky, Lady Gage neškodí. "Viem, že to vlastne nie je dobré pre pleť, ale som obdarená dobrými génmi," dodala. Stále má však pri sebe krémy na opaľovanie: "Nechcem sa opáliť, z toho budem mať vrásky."

Speváčka si nevie vynachváliť ani masáže nôh. Tie ju často veľmi bolia po tom, čo aj celé hodiny behá na megavysokých podpätkoch.

Sťažuje si však na svoje vlasy, ktoré sú jej problémovou zónou: "Chýba mi moja prirodzene hnedá farba vlasov," posťažovala si s tým, že kvôli neustálemu odfarbovaniu na blond jej už padajú vlasy v chumáčoch.

Jej najväčší skrášľovací trik môže používať každý smrteľník: stačí dodržiavať zásadu - buď sám sebou. "To sa snažím dodržiavať, a preto najnovšie odmietam aj umelé mihalnice a neprirodzene veľa mascary." Lady Gaga tvrdí: "Používam len očné linky!"

No kto tomu uverí?!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu