Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nový imidž Rickyho Martina: Tak toto je poriadna katastrofa!

Ricky Martin Zobraziť galériu (3)
Ricky Martin

MEXIKO – Spoznali by ste ho? Spevák Ricky Martin (39) bol preslávený nielen svojou hudbou, ale aj sexi výzorom. Tieto časy sú však už zapadnuté prachom. Dnes sa spevák chváli otrasným účesom, nevkusnými tetovaniami a okuliarmi, ktoré sa mu vôbec nehodia!

Najlepšie časy sú už za ním?! Existujú muži, ktorí starnú do krásy, Ricky však medzi nich zrejme nepatrí. Vrásky na jeho čele by nevadili asi nikomu, otrasný účes pozostávajúci z vyholenej dolnej časti hlavy a „trávnika“ nad čelom je však neodpustiteľný. Ani okuliare, hoci značkové, celkový spevákov dojem nezlepšujú, skôr naopak. Hrubé podlhovasté rámy sa mu absolútne nehodia!

Ešte v marci, keď si Rick preberal cenu od Aliancie gayov a lesbičiek New Yorku proti potupovaniu, vyzeral oveľa lepšie. „Chcel som byť slobodný. A dnes môžem povedať, že som,“ skonštatoval spevák, ktorý minulý rok oficiálne potvrdil, že je gay. Možno Ricky začal cítiť aj väčšiu voľnosť v oblasti vlastného imidžu - za pár týždňov ho totiž úplne zmenil!

Napriek svojej upadajúcej vizáži sa Rickymu v profesionálnom živote celkom darí. V Mexiku získal za predaj svojho albumu zlatú platňu, ktorú si prišiel vyzdvihnúť počas promovania svojho nového albumu s názvom Musica+Alma+Sexo. Nuž, fanúšičkám, ktoré neodradil fakt, že spevák dáva prednosť v posteli mužom zrejme nebude prekážať ani jeho nový imidž!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu