Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kirstie Alley tanečník neuniesol: Skončila na zadku!

Krisite Alley padá k zemi Zobraziť galériu (5)
Krisite Alley padá k zemi

LOS ANGELES – Trapas v priamom prenose! Nie je žiadnym tajomstvom, že Kirstie Alley (60) má od ideálnej hmotnosti ďaleko. Jej kilá navyše jej pokazili aj tanec v americkej verzii šou Let´s Dance. Herečka sa zvalila na zem – a nie sama, ale s partnerom!

Ako v zlom sne! Keď sa z reproduktorov ozvala pieseň Over the Rainbow, zdalo sa, že pôjde o jemný precítený tanec. Výsledok však bol celkom iný. Hneď pri úvodnom prvku sa totiž prihodila poriadna nepríjemnosť. Herečkin tanečný partner, Maksim Chmerkovskiy, nezvládol Kirstinine kilá navyše a jej hmotnosť ho prevážila. Výsledok bol viac ako rozpačitý – nešťastný pár skončil na dlážke!

Zachovala si tvár! Treba však povedať, že herečka s partnerom sa nenechali úplne rozhodiť a po pár taktoch vo svojej choreografii pokračovali. Od porotcov dokonca získali viac bodov ako v predchádzajúcom kole. „Niekedy tragédia vedie k neuveriteľne krásnym okamihom,“ povedala na margo ich výkonu porotkyňa Carrie Ann Inaba.

„Všetkým fanúšikom... Mrzí ma to! Už sa to nikdy nestane a už nikdy nespadnem!“ napísal na svoju Twitter stránku po tomto prešľape Maksim. Kirstie si však ťažkú hlavu z trapasu nerobila. „Niečo na tých priamych prenosoch je,“ povedala po vysielaní herečka. „Som taká vystrašená z toho, čo sa môže prihodiť, a keď sa to stane poviem si len 'a čo?'“ Správne, Kirstie, na svete sú aj horšie veci ako jeden pád na zadok a na šesťdesiatničku bol tvoj výkon skvelý!

kristie alley


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu