Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kuriózna nehoda na plese: Operná diva nabúrala do smetiaka!

Vodič limuzíny to napálil rovno do koša
Vodič limuzíny to napálil rovno do koša

BRATISLAVA - Svetoznáma operná diva Anna Netrebko bola ozdobou prvého ročníka Krištáľového plesu, ktorý sa konal uplynulú nedeľu v novej budove SND. Už pri príchode dala o sebe patrične vedieť; limuzína, v ktorej sa viezla, narazila do odpadkového koša.

Krásavica so zlatom v hrdle, ktorá tento rok oslávi štyridsať rokov, sa pred pár dňami, aj keď nie svojou vlastnou vinou, postarala o malý škandál. Šoféra limuzíny, v ktorej sa viezla na ples, zrejme niečo tak rozrušilo, že "zaparkoval" rovno do smetiaka.

Video zachytáva, ako tesne pred príchodom Netrebko vyprázdňujú kôš, aby všetko vyzeralo tip-top. Pred budovou čaká na hviezdu operných pódií hlúčik zvedavcov, ktorí od nej chceli získať autogram.

A už je to tu... Hlavná hviezda večera prichádza a s ňou i nešikovný vodič, ktorý by si mal zrejme zopakovať lekcie parkovania. Anna sa však po vystúpení z nabúraného auta tvári, akoby sa nič nestalo a v sprievode svojho vysmiateho manžela a operného speváka Erwina Schrotta, ktorého celá situácia očividne pobavila, odkráča do divadla. Úsmev na tvári mladého šoféra by ste však hľadali márne.



Anna_Netrebko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu