Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Groteska v Taliansku: Vodič zablokoval dopravu, kňaz prosil o zázrak!

Komická situácia na ceste v Neapole
Komická situácia na ceste v Neapole (Zdroj: YouTube)

NEAPOL - Istému vodičovi z talianskeho prístavného mesta Neapol sa podarilo dokonale zablokovať dopravu, keď uviazol na ceste medzi dvoma autami a navyše zaberal oba jazdné pruhy. Miestni obyvatelia s úsmevom pozorovali, či sa zmu tejto zamotanej situácie podarí dostať.

Človeku sa priam ponúka otázka, ako sa nemenovaný dôchodca vôbec do takejto situácie dostal. Tak či onak, na danom úseku cesty spôsobil úplný kolaps, pretože ho spredu aj zozadu obklopovali ďalšie autá.

Na zmäteného chudáka onedlho začali pokrikovať a trúbiť temperamentní Taliani. To im však nebolo nič platné, pretože vodič Fiatu ostal ako prikovaný a nepohol sa ani o centimeter. Za ním a pred ním sa hromadilo čoraz viac vozidiel, a tým pádom aj nervóznych motoristov. Čerešnička na torte sa dostavila v podobe prechádzajúceho cirkevného sprievodu z neďalekého kostola, ktorý ešte viac prispel k už aj tak bizarnej atmosfére.

Na miesto po chvíli dorazili policajti a dokonca aj kňaz, ktorý sa začal modliť, aby sa stal zázrak. A ten nakoniec prišiel, mal však ľudskú podobu. Niekoľko mužov spolu so strážcami zákona auto otočili a cestu odblokovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu