Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Courtney Love sa bála súdu: Radšej zaplatila 430 tisíc dolárov!

Courtney Love Zobraziť galériu (6)
Courtney Love

LOS ANGELES - Americká rocková speváčka Courtney Love sa rozhodla, že zaplatí 430.000 dolárov, aby sa vyhla súdnemu procesu. Ten jej hrozil kvôli žalobe módnej návrhárky, ktorá rockerku obvinila, že ju ohovorila a urazila na sociálnej sieti Twitter. Oznámil to návrhárkin advokát.

Courtney Love vydala správu, v ktorej sa ospravedlňuje za to, že použila voči Dawn Simorangkir "tvrdé slová" a okrem iného ju označila za klamárku. "Som rada, že je to už za nami. Vždy som považovala Dawn za talentovanú návrhárku. Mrzí ma, čo sa stalo, prajem jej jednoducho to najlepšie," povedala speváčka skupiny Hole.
    
Dawn Simorangkir zažalovala speváčku v roku 2009, že o nej na sociálnych sieťach Twitter a MySpace šírila klamstvá. Prípad sa mal riešiť pred súdom, ale vypočutie bolo niekoľkokrát odložené, až strany nakoniec dospeli k dohode. Advokát návrhárky Bryan J. Freedman zdôraznil, že najlepším dôkazom, že Courtney Love uznáva svoju vinu, je finančná dohoda.
 
   
"To svedčí o tom, že Courtney Love nemala pravdu a znamená to, že ohovárala a urážala moju klientku. Jej ospravedlnenie má oveľa väčšiu váhu než nejaká zmienka na Twitteri alebo iný typ odpovede," uzavrel. 
    

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu