Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Flašíkovej prvý prešľap: Na plese ukázala podprsenku!

Monika Flašíková v priesvitných šatách. Zobraziť galériu (4)
Monika Flašíková v priesvitných šatách.

BRATISLAVA – Nie je dokonalá! Monika Flašíková – Beňová (42) zvyčajne zbiera od „módnych policajtov“ tie najlepšie body. No teraz sa podaril drobný prešľap aj jej. Na Krištáľovom plese SND jej spod luxusných šiat presvitala podprsenka.

Podľa plesovej etikety má byť dámska bielizeň doslova neviditeľná. Módny návrhár Boris Hanečka dokonca v istých prípadoch odporúča radšej si žiadnu nebrať. „Pri niektorých typoch šiat presvitajú nohavičky. Je vulgárnejšie, keď ich to mužské oko „nahmatá“. Ale ak ich tam nevidí, mužovi ani nenapadne, že dáma nemá bielizeň,“ vyjadril sa pre portál feminity.sk.

Cez víkend sme sa však mohli presvedčiť, že Monika Flašíková – Beňová na Krištáľovom plese bielizeň mala. Vrchná časť jej šiat totiž bola jemne transparentná a odhalila podprsenku. A práve tá pôsobila na celkovom skvelom zjave političky mierne rušivo.

Možno by bolo lepšie, keby bol aj vrch šiat podšitý, nepriesvitný, a nikto by tak nevedel, či tam podprsenka je, či nie je. Alebo... Na odovzdávanie Českého leva prišla herečka Iva Pazderková v róbe z podobného materiálu. A bez podprsenky! „Obdivujem ju za to. Na druhej strane, bradavky sú in,“ vyjadrila sa k tejto blondínke stylistka Gabriela Koutská pre iDnes.cz.

No aj na Krištáľovom plese sa objavila dáma, ktorá pútala pozornosť svojimi prednosťami. Manželka Dominika Hrbatého zvolila totiž poriadne veľký výstrih. A keďže Nella len v januári porodila dcérku Ellu, mala v ňom aj čo ukázať. Fotografie nájdete v našej GALÉRII.


Ako hodnotí oblečenie Moniky Flašíkovej odborníčka?



VIDEO:Ako boli oblečené ostatné dámy na plese.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu