Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mikloš o Ficovej mužnosti...uťahuje si z jej veľkosti

Dvaja kohúti: Robert Fico a Ivan Mikloš Zobraziť galériu (2)
Dvaja kohúti: Robert Fico a Ivan Mikloš

BRATISLAVA - To, že sa minister financií Ivan Mikloš a expremiér Robert Fico nemajú v láske, je známe. No tak ďaleko ako zašiel podpredseda SDKÚ tento týždeň, tromflo všetky predchádzajúce spory. Zaútočil totiž rovno na jednu z najcitlivejších tém, akou sa dá muža uraziť. Sranduje totiž o veľkosti pohlavného údu šéfa Smeru.

Najnovší spor vyprovokoval samotný predseda Smeru, vyjadrením, na adresu šéfa parlamentu Richarda Sulíka. Išlo o maškarný ples, na ktorý Sulík dorazil v obleku superhrdinu a priznal, že si do rozkroku odložil kľúče a ponožky. To zrejme tak Fica vyprovokovalo, že Sulíka označil za nenormálneho. Normálny chlap si totiž podľa Fica, rozkrok vypchávať ponožkami nemusí.

Dlho na seba nenechala čakať, ani reakcia Mikloša, ktorý bol tiež pravidelným účastníkom maškarného plesu u Ľudovíta Kaníka. Tento rok však nemohol prísť, lebo mu to znemožnila naplánovaná lyžovačka. „Tak som sa dnes dočítal, že "buď ste chlap, alebo si tam pcháte ponožky" (Fico o Sulíkovi). Nuž, neviem, ale myslím, že Fico ani na maškarný nemusí chodiť a každému je jasné, že čokoľvek by si tam strčil, nič tam aj tak nemá :),“ napísal minister, vo svojom profile, na známej sociálnej sieti. Predseda Smeru to nechce komentovať. „Na tak niečo trápne, sa ani nedá reagovať,“ povedala nám hovorkyňa Smeru Silvia Glendová.

Spor medzi politikmi sa už riešil aj na súde. Mikloš Fica zažaloval za výrok z roku 2003, o tom, že vďaka privatizácií je bohatý. "Môj osobný názor - vzhľadom na to, čo sa všetko dialo okolo Slovenského plynárenského priemyslu, je mimoriadne bohatým človekom pán Mikloš - možno bohatším ako pán Mečiar,“ uviedol Fico na Miklošovu adresu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu