Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rolins o rozchode s Bednářom: Nevera s exmilenkou milionára?!

Dara Rolins Zobraziť galériu (2)
Dara Rolins

PRAHA - Pravá príčina rozchodu speváčky Dary Rolins (33) s hokejistom Jaroslavom Bednářom (28) stále nie je jasná. České médiá dokonca špekulujú o nevere! Kolujú chýry, že plavovláska sa mala so svojím miláčikom rozísť po tom, ako sa jej pod nátlakom priznal k schôdzke s expriateľkou českého futbalového milionára Milana Baroša, modelkou Terezou Frankovou! A to vraj bola príčina, prečo Dara rázne ukončila dlho zliepaný vzťah. Lenže nie priamo, ale listom!

Daru Rolins špekulácie českých médií o existencii krásnej sokyne prekvapili a reagovala otázkou: „Kto je Tereza Franková?! Verte mi, bolo by to také jednoduché a bezbolestné rozísť sa pre neveru, a ja osobne by som nemala jediný dôvod to nepriznať,“ hovorí. Speváčka netají, že bolesť z rozchodu prekonáva ťažko, no napriek tomu svojej bývalej láske želá len to najlepšie: „Teraz si žijeme každý svoj život a ak Jardo nájde šťastie inde, bude to len dobre. Naozaj mu nič iného neprajem, je to výborný chlapec,“ zdôrazňuje. A ako to bolo s listom na rozlúčku?

„Dohadov, rozchodov a uzmierovania bolo medzi nami mnoho. A pretože sme obaja horúce hlavy, nie vždy sme boli ochotní vypočuť sa až do konca. Pred odchodom na Slovensko som preto napísala na papier veci, ktoré sme už niekoľkokrát riešili, a zrejme sa obaja báli ich raz navždy vyriešiť,“ priznáva existenciu listu na rozlúčku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu