Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dara Rolins a Jaroslav Bednář: Rozchod!

Podľa slov Dary sa s Járom milujú, no každý chce od života niečo iné. Zobraziť galériu (6)
Podľa slov Dary sa s Járom milujú, no každý chce od života niečo iné.

PRAHA - Ľúbia sa, no nedokážu byť spolu! Ešte pred necelým mesiacom vyzerali ako najzamilovanejší pár pod slnkom. A teraz sa speváčka Dara Rolins (33) utápa v slzách a muž jej snov, hokejista Jaroslav Bednář (28) si schováva hlavu v dlaniach. Síce sa stále milujú, ale od života chce každý z nich niečo iné...

On hľadá zázemie a rodinu, ona slobodu a priestor pre svoju prácu. „Riešime to už pol roka. Milujeme sa, ale viac jeden druhého trápime. Už to takto ďalej nejde,“ priznáva Dara českému denníku Blesk. „Je to pre mňa strašne ťažké. Jára ma chce mať doma. Môj úspech preňho znamená len to, že sa oddialia naše spoločné rodinné plány, že sa nechcem vydávať. Ani tie teplé obedy mu na stôl nedávam,“ hovorí zlomeným hlasom speváčka.

A pritom jej posledný album je jedno veľké ľúbostné vyznanie mužovi, ktorého teraz opúšťa. „Nemôžem stratiť samu seba. Ja sa už bojím povedať aj to, že mám večer vystúpenie, pretože je z toho smutný, že nebudem doma. Myslela som, že pritom na mňa bude pyšný práve preto, že som sebestačná a dokážem sa o seba postarať sama. Ale Jára presne to, prečo sa do mňa zamiloval, začína nenávidieť,“ vzdychá Dara. Pred pár dňami práve preto dokonca zrušila dovolenku, ktorú mali s Jaroslavom Bednářom naplánovanú a odišla si liečiť zlomené srdce so sestrou na Malorku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu