Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hajdu ukázala deti: Syn po mame, dcéra po otcovi!

Zuzana Hajdu s manželom Moustym a s deťmi. Vpravo syn Adam, vľavo dcéra Elissa. Zobraziť galériu (12)
Zuzana Hajdu s manželom Moustym a s deťmi. Vpravo syn Adam, vľavo dcéra Elissa.

BRATISLAVA - Exmoderátorka Zuzana Hajdu (34) sa s topkami podelila o najnovšie zábery svojich ratolestí. Ako vidno na fotografiách, dcérka sa ponáša na egyptského otca Moustyho Mahmeda (34), synček je zasa celá Zuzana. Čo všetko nám bývalá televízna tvár prezradila o svojich deťoch?

Ako sme sa od bývalej moderátorky dozvedeli, hoci má Adamko už sedem mesiacov, prvé krôčiky ešte neurobil. „Oproti svojej sestre je trošku pozadu. Tá už v tom čase mala zúbky, on ešte nemá žiadne. Ani na nožičky sa nestavia, len sa prevracia na posteli. Je taký mierne lenivý. No svoju sestričku má strašne rád,“ netajila blondínka.

Podľa Zuzaniných slov sa Adamko viac ponáša na ňu. „On je úplne iný typ ako Elissa. Hoci sa podobajú, ona je celý otec. Má aj takú tmavšiu pokožku. Adamko je zas biely po mne,“ prezradila s úsmevom Hajdu.

Ako sme sa od plavovlásky ďalej dozvedeli, materská dovolenka ju už začína unavovať. Preto sa obzerá po nejakom džobe. „S Elisskou som bola dlho doma. Musím už ísť pracovať, chcem sa zamestnať,“ povedala Zuzana, ktorá jedným dychom dodala: „Už som rozhodila aj siete. Nebránila by som sa ani zamestnaniu v médiách, ale skôr mimo obraz. Dúfam, že sa mi podarí niečo nájsť.“ Nechajme sa teda prekvapiť, či Hajdu opäť rozbehne svoju kariéru v mediálnom biznise.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu