Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Exmilenec Zuzany Hajdu Rocky: Ukázal tehotnú partnerku a otvorený poklopec!

Rocky ukázal svoju tehotnú partnerku a otvorený poklopec. Zobraziť galériu (9)
Rocky ukázal svoju tehotnú partnerku a otvorený poklopec.

BRATISLAVA – Ďalší potomok na ceste! Účastník jojkárskej reality šou VyVolení, Jaroslav Rocky Gábor (33), sa pred pár dňami ukázal v spoločnosti so svojou partnerkou Jankou. Tá je už v pokročilom štádiu tehotenstva a bruško s radosťou ukazovala. No nezaostával ani exmilenec moderátorky Zuzany Hajdu (35). Ten však predviedol to, čo nechcel - rozopnutý zips na rifliach.

Jaroslav Gábor, prezývaný Rocky, ktorý je už raz rozvedený a má postihnutého syna Jarka (10), si zakladá novú rodinu. Ako totiž vidno na našich záberoch, jeho priateľka je tehotná. Šarmantná tmavovláska predviedla svoje zaguľatené tvary na nedávnej spoločenskej akcii, kam dorazila spolu so svojím partnerom. Dvojica sa prišla pozrieť na charitatívnu módnu prehliadku.

„Volá sa Janka a sú spolu niekoľko rokov,“ dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho dvojici. Od samotného Rockyho sme sa snažili zistiť podrobnosti týkajúce sa narodenia bábätka. Bývalý účastník reality šou bol však skúpy na slovo. „Prepáčte, ale už som z toho vyrástol. O svojom súkromí nechcem hovoriť,“ odmietol prezratiť akékoľvek informácie potomkovi či prípadnej svadbe. 

Chcete vedieť, ako sa známe tváre zhostili úlohy modeliek na spomínanej módnej šou? Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Rocky ukázal tehotnú partnerku i rozopnutý poklopec!



Roky_drazba_sperkov


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu