Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

V Prešovskom kraji plánujú opravy ciest za 115,8 mil. Sk

BRATISLAVA - Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja (SÚC PSK) pripravuje modernizáciu ciest II. a III. triedy na 56 vybraných úsekoch v pôsobnosti svojich štyroch oblastných stredísk v Prešove, Bardejove, Humennom a Poprade v celkovej predpokladanej hodnote zákaziek 115,8 mil. Sk bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

Predmetom verejných zákaziek je položenie na opravovaných cestách spolu 313 tis. štvorcových metrov nových živičných asfaltových krytov ako aj ďalšie súvisiace stavebné práce. Vyplýva to z oznámenia organizácie o vyhlásení štyroch verejných obstarávaní formou verejnej súťaže s termínom vykonania stavebných prác do 31. októbra tohto roka.

Obstarávateľ zároveň určil lehotu na predkladanie ponúk alebo žiadosti o účasť na 31. mája a pre otváranie ponúk na 1. júna. Uchádzači o účasť v súťaži musia zložiť zábezpeku v závislosti od predbežnej výšky jednotlivých zákaziek vo výške 2 mil. Sk, 1 mil. Sk a 500 tis. Sk. Popri tom sú povinní predložiť prehľad o celkovom obrate za posledné tri hospodárske roky, pričom v každom roku musí táto suma predstavovať minimálne 40 mil. Sk, 30 mil. Sk a 20 mil. Sk.

V pôsobnosti prešovského strediska SÚC PSK má byť zmodernizovaných 17 vybraných úsekov ciest v predpokladanej hodnote 43,5 mil. Sk a s položením 110 tis. štvorcových metrov nového povrchu. V prípade bardejovského strediska ide o obnovu 13 vybraných úsekov ciest za 30,5 mil. Sk a 75 tis. štvorcových metrov nového asfaltového krytu. Modernizácia 17 úsekov ciest v pôsobnosti strediska v Humennom by si mala vyžiadať očakávané náklady 26,2 mil. Sk a na cesty by malo byť položených 80 tis. štvorcových metrov nového povrchu. Oprava 9 úsekov ciest v správe popradského strediska SÚC PSK by mala stáť predbežne 15,6 mil. Sk a v rámci nej by mali komunikácie pokryť novým asfaltom na ploche 48 tis. štvorcových metrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu