Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ceny bytov dosiahli minimum. Najvyšší čas na výhodnú kúpu

Ceny bytov dosiahli minimum. Najvyšší čas na výhodnú kúpu Zobraziť galériu (5)
Ceny bytov dosiahli minimum. Najvyšší čas na výhodnú kúpu (Zdroj: tuchcembyt.sk)

Už nie je čas na špekulácie. Ceny bytov v Bratislave sú na dne. Vyplýva to aj z poslednej správy Národnej banky Slovenska. Výhodná investícia sa však nehľadá ľahko. Aj táto skutočnosť spôsobila fenomén na realitnom trhu. V ponuke sa objavili byty, na ktoré sú ľudia ochotní doslova stáť v rade – byty v II. etape projektu Rezidencie MACHNÁČ. Je to najvýhodnejšia ponuka, ktorú navyše trh už preveril. Byty v dvoch bytových domoch v I. etape sa totiž vypredali v rekordne krátkom čase. Len za tri mesiace. Akú lepšiu referenciu si môže budúci majiteľ vôbec priať?

Unavujú vás už priemerné ponuky ktorými je trh preplnený? Hľadáte bývanie zodpovedajúce vášmu postaveniu a nárokom?  Rezidencie MACHNÁČ je presne to čo chcete. Nadštandardné bývanie na jednej z najlukratívnejších adries mesta. Kvalitná nadčasová architektúra, znamenité interiérové riešenia. Projekt Rezidencie MACHNÁČ je príkladom architektonického konceptu s vyššou životnou úrovňou. Vyrastá v lokalite mestskej časti Bratislava - Staré Mesto. Okrem vynikajúcej občianskej vybavenosti, blízkosti k prírode, či architektonickým vlastnostiam komplexu, patrí medzi jeho silné stránky aj výborná dopravná dostupnosť. Kvalitné bývanie situované v blízkosti chráneného územia Horský park a zároveň len 3 minúty autom od historického centra mesta je v Bratislave nevídanou raritou!

Ceny bytov dosiahli minimum.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tuchcembyt.sk)

Na Machnáč sa uzatvárajú stávky?!

Jarný predaj bytov I. etapy na Machnáči mohutne zarezonoval. Podarilo sa mu nemožné. Zamiešal karty na realitnom trhu. Všetky byty v rezidenciách Breza a Borovica boli vypredané v neuveriteľne krátkom čase. Len za 3 mesiace. Dnes je stredobodom pozornosti nová ponuka bytov v II. etape! Názvy domov sú inšpirované okolitou prírodou - Gaštan, Javor, Jedľa a Jaseň a ponúkajú limitovaný počet bytov, ktoré podporia pocit komorného bývania. Zopakuje sa preto úspech z I. etapy? Čaká Bratislavčanov ďalšia vlna nákupného šialenstva? Prebiehajúca registrácia záujemcov o priestranné byty II. etapy dokazuje, že záujem je mimoriadne vysoký. Predsa takáto ponuka bývania príde len raz za čas. A obrovský záujem nevyvolali len veľmi atraktívne uvádzacie ceny.

Čaro celému projektu dodáme rozsiahlou úpravou okolia. Na pozemku rezidencií plánujeme výsadbu viac ako 146 stromov a 1 127 drevín. Kupujúci majú teraz v rezidenciách exkluzívnu možnosť výberu svojho bytu s garážou za výhodnú cenu a s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Našim cieľom je vytvoriť projekt referenčného bývania, do ktorého sa oplatí investovať a kde sa majitelia budú cítiť komfortne,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Za bytmi sa len práši. Toto tu ešte nebolo!

Machnáč je opäť v centre pozornosti. Predaj bytov II. etapy sa začal ešte len pred tromi týždňami a ohlas je neskutočný. Slnečné a dispozične dobre riešené byty ponúkajú priestranné balkóny a loggie s krás­nymi výhľadmi. Strešné terasy bytov na piatom podlaží ponúkajú jedinečné výhľady na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko. Nepretržite poskytujeme konzultácie v každej etape, od momentu výberu bytu až po realizáciu klientskych zmien. Pre veľký úspech projektu záujemcom odporúčam, aby si pozreli voľné byty ešte dnes. Už teraz registrujeme viac ako 60 záujemcov. Výborné uvádzacie ceny platia iba do 30.11.2012,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

A Vy kde chcete byt?  www.tuchcembyt.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu