Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ministerstvo hospodárstva ide predávať štátny majetok: Chce 1,9 milióna

BRATISLAVA - Ministerstvo hospodárstva SR (MH) sa chystá predať štátny majetok. Rezort hospodárstva sa rozhodol vyhlásiť elektronickú aukciu na odpredaj prebytočného majetku. Ide o administratívno-prevádzkovú budovu na Prievozskej ulici v Bratislave.

Predať chce ministerstvo aj pozemok pod budovou o výmere 530 metrov štvorcových a priľahlé pozemky o rozlohe viac ako 3,7 tisíc metrov štvorcových. Ministerstvo chce za predaj prebytočného štátneho majetku utŕžiť viac ako 1,9 mil. eur.

Administratívno-prevádzková budova je sedempodlažná. Ide o samostatne stojaci objekt. Budova je užívaná od roku 1971, v rokoch 1986 - 1987 boli realizované lokálne opravy. Ministerstvo hospodárstva vyžaduje od všetkých záujemcov o kúpu prebytočného štátneho majetku zloženie finančnej zábezpeky vo výške 20 % primeranej ceny, teda 384 tisíc eur.

Podmienkou účasti na elektronickej aukcii zo strany záujemcu je okrem zloženie finančnej zábezpeky aj doručenie cenovej ponuky s uvedením aspoň primeranej ceny. Ponuky môžu záujemcovia na ministerstvo posielať do 19. októbra tohto roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu