Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

TIESŇOVÁ LINKA

TIESŇOVÁ LINKA Zobraziť galériu (11)
TIESŇOVÁ LINKA

Skúsená operátorka tiesňovej linky Jordan (Halle Berry) má prácu, ktorá nie je pre slabé povahy: tvárou v tvár nešťastiu zachraňuje životy ľudí, ktorí sa ocitli v nebezpečnej situácii. Ale keď jeden rozrušený telefonát mladej ženy, ktorá sa pokúša nahlásiť neznámeho útočníka, skončí tragicky, Jordan sa úplne zrúti svet.

Prehodnocuje svoj ​​život a premýšľa o tom, či nešlo o jej posledný krízový telefonát. Premýšľa o tom, či by nebolo vhodnejšie počúvnuť dobre mienenú radu svojho priateľa (Morris Chestnut) -  začať sa venovať niečomu trochu inému, užívať si života a učiť druhých, ako by mali toto náročné povolanie správne vykonávať.

Nedokáže však svoju prácu opustiť úplne. Keď tínedžerka Casey (Abigail Breslin) skončí spútaná v kufri auta sériového vraha (Michael Eklund), podarí sa jej vytočiť číslo tiesňovej linky. Jordan, ktorá zaúča skupinu nových pracovníkov v obrovskom call centre, si toto volanie o pomoc zhodou okolností vypočuje. Keďže podobné situácie dokonale pozná a takých telefonátov prevzala stovky, okamžite zistí, že toto už raz zažila a človeka, ktorý uniesol Casey, už v minulosti stretla. 

A tak Jordan môže urobiť iba jediné: začať konať na vlastnú päsť a prekonať pri tom sama seba. Za pomoci Casey, musí sama vystopovať vraha a zabrániť mu, aby na jeho zoznam pribudli ďalšie obete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu