Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vrásky z lásky sa vracajú do kín

Vrásky z lásky
Vrásky z lásky

BRATISLAVA – Spoločnosť CINEMAX, a. s., sa rozhodla ako poctu neskutočnému talentu a veľkej osobnosti, o ktorú včera naša kultúrna obec prišla, uviesť v utorok 18.9. v rámci sekcie Artmax posledný film Radoslava Brzobohatého - Vrásky z lásky.

Diváci ho tak budú mať šancu vidieť v kinách CINEMAX v Banskej Bystrici, Košiciach, Nitre, Poprade, Prešove, Skalici, Trenčíne, Trnave a Žiline. Veríme, že si diváci nenechajú ujsť možno poslednú šancu vidieť film na veľkom plátne.

Obsah filmu: Film hovorí o bývalom učiteľovi Otovi, ktorý má vo svojom pokročilom veku množstvo vrtochov, ktorými komplikuje život svojmu synovi. Čaká ho náročná operácia a Ota sa rozhodne, že je ten správny čas na vyhľadanie niekoho, kto kedysi dávno výrazne ovplyvnil jeho život. Stretnutie s herečkou Janou je ale trochu iné, ako si predstavoval. Táto vitálna dáma, ktorá sa nemieni vzdať svojho aktívneho života znova zamotá jeho osud. Vďaka Jane sa Ota vydáva na napínavú road-movie, na akú by si možno ani v mladšom veku netrúfol. Práve vďaka tomuto dôležitému stretnutiu si obaja uvedomia, že najhoršie čo môže človek urobiť je všetko vzdať!

Vrásky z lásky sú láskavým, dojemným a humorným príbehom scenáristu Marka Epsteina a režiséra Jiřího Stracha o dvoch ľuďoch, ktorí sa rozhodli užiť si jeseň života naplno. Film je aj mimoriadnym hereckým stretnutím dvoch legiend českej kinematografie – Jiřiny Bohdalovej a Radoslava Brzobohatého, ktorí po štyridsiatich rokoch znovu spoločne na filmovom plátne rozohrávajú skutočný herecký koncert.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu