Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Tajné spovede: Aj nás chcel dostať!

Prvá sa o afére rozhodla prehovoriť Mirka.
Prvá sa o afére rozhodla prehovoriť Mirka.

BRATISLAVA - Prvá slovenská reality show Dievča za milión sa otriasa v základoch! Nový Čas zistil, že vyhodená súťažiaca Miroslava Ábelová (19) nebola jediná, ktorej istý vplyvný muž zo zákulisia súťaže dával sexuálne návrhy.

"Dovoľoval si aj na nás!" zhodne tvrdia ďalšie účastníčky programu. Vedenie TV JOJ, ktorá reality show vysiela, im však o sexškandále zakázala hovoriť. Preto dievčatá podávajú svoju šokujúcu spoveď anonymne!

Nový Čas včera uverejnil odhalenie vylúčenej súťažiacej Miroslavy Ábelovej z Prievidze. Tá povedala, že počas nedávneho týždňového sústredenia v africkom Tunise sa stala obeťou sexuálneho obťažovania. "Istý pán, ktorý tvrdil, že má na porotu vplyv, si ma odchytil a povedal, že sa môžem dostať do prvej trojky. A to pod podmienkou, že sa budem snažiť," zverila sa Mirka. Podľa nádejnej finalistky dokonca neostalo iba pri slovách. "Pokúsil sa ma aj obchytkávať," spomínala na nepríjemný incident Ábelová. Súťažiaca s číslom 21 mu mala za postup do finále zaplatiť sexom!

A čo na to jej súperky z reality show? Podľa zistení Nového Času Ábelová nebola jediná, na ktorú mal "vplyvný" muž sexuálne narážky. "Dovoľoval si na väčšinu z dievčat," potvrdila pikantné pozadie z nakrúcania programu jedna z finalistiek. "On to na nás skúšal ako chlap, to je normálne, chlapské. Vyskúšam, poviem jednej, druhej a jedna z nich so mnou pôjde na drink. Chcel si zdvihnúť svoje ego," snažilo sa zdôvodniť konanie muža, ktorý nebol členom televízneho štábu ani výrobného tímu, potenciálne Dievča za milión.

"Ja som bola s Mirkou najčastejšie. Viem, že sa to stalo, bola za mnou a všetko mi vyrozprávala. Ale to, že to medializovala, je úplne zbytočné, lebo jej to nepomôže, iba ak uškodí. Aj nám," poznamenala slečna, ktorá bola s Mirkou Ábelovou priateľka.

Jej bývalé rivalky z reality show sa dnes pohoršujú nad tým, prečo Mirka zverejnila svoju skúsenosť so sexuálnym obťažovaním počas výberu do finále. "Ľudia nás odsudzujú, že sme do programu postúpili cez posteľ. Ale nie je to pravda. Hoci sme aj my dostali od dotyčného muža návrhy, dali sme mu hneď najavo, že u nás nemá šancu," zdôraznila postupujúca súťažiaca.

Počas včerajšieho dňa, keď sme sa od dievčat snažili získať stanovisko ku sexškandálu, im vedenie TV JOJ zakázalo s médiami na túto tému hovoriť! "Produkcia nám zakázala sa s vami rozprávať," oznámili nám súťažiace. "K danej téme sa pre Nový Čas nebudeme vyjadrovať," znelo strohé stanovisko hovorcu TV JOJ Ľudovíta Tótha. Keby televízia dievčatá "neumlčala", možno by sme dnes o tejto chúlostivej kauze vedeli viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu