Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Miroslava Ábelová: Za postup do finále som mala zaplatiť sexom

Vyhodená súťažiaca odhaľuje sexuálne pozadie veľkolepej reality šou. Zobraziť galériu (2)
Vyhodená súťažiaca odhaľuje sexuálne pozadie veľkolepej reality šou.

BRATISLAVA - Ďalší sexuálny škandál otriasa prvou slovenskou reality šou TV JOJ Dievča za milión! Účastníčka programu s číslom 21 Mirka Ábelová (19) prezradila Novému Času šokujúcu pravdu zo zákulisia nakrúcania tohto programu.

"Do finálovej desiatky som sa nedostala preto, lebo som sa odmietla vyspať s človekom, ktorý má na súťaž vplyv!" tvrdí znechutene nádejná finalistka.

K sexuálnej "afére" medzi favoritkou súťaže Mirkou Ábelovou a vplyvným mužom malo dôjsť na nedávnom sústredení v africkom Tunise, večer pred posledným vyraďovaním dievčat zo súťaže.

"Istý pán, ktorý tvrdil, že má na porotu vplyv, si ma odchytil a povedal, že sa môžem dostať do prvej trojky. A to pod podmienkou, že sa budem snažiť," rozpráva súťažiaca z Prievidze. "Povedala som mu, že budem na sebe dlho pracovať, aby som bola najlepšia. On sa na to začal smiať, vraj to nestačí," spomína Mirka. Podľa dievčiny mal tento muž sexuálne narážky a bez ostychu jej na rovinu povedal: "Kde je vôľa, tam je cesta."

Podľa nádejnej finalistky však nezostalo len pri rečiach. "Pokúsil sa ma aj obchytkávať," zdôveruje sa Ábelová, ktorá snahu o fyzický kontakt okamžite prerušila a ušla.

Plavovláska mala zo sexuálneho obťažovania a psychického nátlaku zo strany tohto muža nepríjemný pocit. Preto sa rozhodla o všetkom informovať moderátora súťaže Michala Hudáka. Zdesená, so slzami v očiach mu všetko rozpovedala.

"Mirka prišla ku mne a plakala. Hovorila, že má problémy s istým mužom. Ja som ju vypočul a ponúkol jej pomoc," hovorí moderátor reality šou. S týmto nepríjemným zážitkom sa súťažiaca s číslom 21 zverila aj priateľkám. Ábelová dokonca tvrdí, že dotyčný muž sa na druhý deň rozprával s jedným z členov poroty.

"Videla som, ako sa na mňa pozerajú a niečo o mne hovoria. A potom ma zo súťaže vyhodili," smutne konštatuje Mirka. Hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth k tomuto pikantnému škandálu uviedol: "Nikto z porotcov o skutočnostiach opisovaných slečnou Ábelovou nevie. O prípadných výhradách mala okamžite informovať organizátorov súťaže. Po vyše troch týždňoch po tuniskom sústredení je jej výpoveď viac ako pochybná."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu