Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Posledný špeciálny týždeň v Autokino Zlaté piesky!

Posledný špeciálny týždeň v Autokino Zlaté piesky
Posledný špeciálny týždeň v Autokino Zlaté piesky

BRATISLAVA - Autokino Zlaté piesky, ako jeden z mála bezplatných projektov v Bratislave, ponúka divákom a svojim priaznivcom už od mája 2010 možnosť zažiť skvelý zážitok z filmu pod holým nebom.

Rovnako to je aj v poslednom vysielacom mesiaci Október. Aj tento mesiac prinášajú organizátori autokina pre svojich priaznivcov špeciálny týždeň. „Týždeň prelomových filmov“ je charakteristický filmovými titulmi, ktoré u divákov vzbudili nové pocity plné otázok. Filmy, ktoré nazreli do novej fiktívnej existencie sveta a ľudstva, ale aj filmy vykresľujúce svet pre mnohých z nás nepredstaviteľný.

V utorok 19.10. sa premieta mysteriózny thriller „Šiesty zmysel“, kde hlavnú postavu psychológa stvárnil legendárny Bruce Willis. Príbeh vynikajúceho psychológa a jeho osem ročného pacienta nenechajú diváka sekundu bez rozmýšľania. Prečo sa obyčajnému mladému chlapcovi z Philadelphie zjavujú v tých najneočakávanejších chvíľach duchovia so škaredým zovňajškom, jasne prezrádzajúce príčinu smrti? Chcú ho len vydesiť, alebo od neho potrebujú pomoc?

Vo štvrtok 21.10. je pre divákov pripravený akčný thriller „Matrix“. Príbeh mladého hackera Nea (Keanu Reeves), ktorému sa úplne zmení život po návšteve záhadnej Trinity. Neo stojí pred posledným rozhodnutím, či chce spoznať odpoveď na otázku: „Čo je Matrix?“. Rozhodne sa uveriť jej a tak sa prebúdza v skutočnom svete, kde ľudstvo žije pod nadvládou strojov. Zisťuje, že doterajší život bol len ilúziou a pridáva sa k rebelom v boji proti novodobým vládcom sveta - strojom. Vyplní sa rebelom proroctvo, že práve Neo je vyvolený na záchranu ľudstva?

V sobotu 23.10. uzatvára posledný špeciálny týždeň, v tejto sezóne Autokina Zlaté piesky, akčný thriller z komixového prostredia „Sin City – mesto hriechov“. Bohaté herecké obsadenie, ako Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke, Clive Owen a Benicio Del Toro, ručí za kvalitu tohto neobyčajného filmu. Príbeh komixových hrdinov, z dielne svetoznámych autorov Miller – Rodriquez, Vás prevedie mestom hriechov. V Sin City, kde platí iba zákon džungle žije trojica mužov, z ktorých má každý vlastnú predstavu o spravodlivosti. Spája ich však viera v morálne pravidlá, pre ktoré sa oplatí bojovať a aj umierať.

Neváhajte a využite posledný mesiac premietania Autokina Zlaté piesky a zažite skvelý zážitok z filmov v pohodlí Vášho auta. Filmy sa premietajú vždy v utorok, štvrtok a sobotu o 21:00 na parkovisku Shopping Palace Zlaté piesky. Stačí zaparkovať a naladiť rádio na známu frekvenciu 91,0.

Viac o programe nájdete na www.autokinozlatepiesky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu